Knog Blinder 1 Skull Fietslicht - Zilver

€ 30,00 € 30,00

Kies je maat, voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Knog Blinder 1 Skull Fietslicht - Zilver

 • Afmetingen: 25 x 25 x 33mm.
 • Gewicht: 15gr.
 • Materiaal: Industrial grade UV-resistant silicone rubber, polycarbonate housing, anodized aluminum, solid roestvrij staal.
 • USB: Oplaadbare Lithium Polymer.
 • Efficiënte LEDs ontworpen om maximale verlichting te bieden met tot 90% brandtijd van de batterij voor elke stand. Dit in plaats van dat de LED felheid vermindert tijdens het fietsen.
 • Lens: Gebruik van een optisch design voor een gebalanceerde verspreiding van de straalbreedte en afstand om jou en het pad voor je veilig te verlichten.
 • Zichtbaarheid: tot 500 meter.
 • Light Modes: 5 lichtstanden: Steady, Fast Flash, Organic Flash 1, Organic Flash 2, Eco-flash.
 • Brandtijd: tot meer dan 2 uur bij constant aan en tot 11 uur in eco-frash modus.
 • Batterij: Oplaadbare Lithium polymer battery via geïntegreerde USB plug.
 • Geïntegreerde USB Plug: Ontworpen om blootgesteld te worden aan de elementen, de plug is ook waterproof en zal niet beschadigen bij blootstelling.
 • Knop: nieuwe langer indrukbare knop (0,75sec) voorkomt ongewenste activatie van de verlichting. Kort indrukken wisselt constant van modus. Je zet de verlichting uit door de knop lang in te drukken (0,5 sec).
 • Bevestiging: Gereedschapsloze bevestigings aan sturen en frames met een diameter van 22-32mm
 • 100% Waterproof: De Binder is IP66 getest en 100% waterproof tegen alle elementen.
 • Testen: De Blinder heeft de volgende tests ondergaan: Drop tests, corrosie tests, UV tests, Electrische shock en statische tests, Aandrijving en impact, temperatuur en vochtigheid, fietstests en CE certificatie.

Omschrijving

De Knog Blinder 1 Skull Fietslicht is een uniek en stijlvol fietslicht dat perfect is voor iedereen die veilig wil fietsen in het donker. Met zijn afmetingen van 25 x 25 x 33mm en een gewicht van slechts 15gr is dit fietslicht gemakkelijk te hanteren en te gebruiken.

Dit fietslicht is gemaakt van hoogwaardig, UV-bestendig silicone rubber, polycarbonaat en aluminium, waardoor het duurzaam en robuust is. Het is ook voorzien van efficiënte LED's die zijn ontworpen om maximale verlichting te bieden met tot 90% brandtijd van de batterij voor elke stand.

Met vijf verschillende lichtstanden en een brandtijd van tot meer dan 2 uur bij constant aan en tot 11 uur in eco-frash modus, biedt de Blinder maximale flexibiliteit voor jouw fietsrit. Het is ook 100% waterdicht en is getest door middel van verschillende tests om ervoor te zorgen dat het tegen alle weersomstandigheden kan.

Met zijn gereedschapsloze bevestiging aan sturen en frames met een diameter van 22-32mm en zijn optisch design dat zorgt voor een gebalanceerde verspreiding van de straalbreedte en afstand om jou en het pad voor je veilig te verlichten, is de Blinder een must-have voor elke fietser die op zoek is naar maximale veiligheid en functionaliteit.

Over Knog

Knog is een Australisch merk wat in maart 2003 is opgericht door Hugo Davidson en Malcolm McKechnie. Knog is een uniek fietsaccesoires merk met oog voor design en kwaliteit.

Het team achter Knog heeft haar roots in Australie en hanteert een rebelse handelswijze: het is tegen conformiteit en denkt graag in een revolutionaire gedachtegang wat betreft het bedenken van nieuwe producten voor de consument. Met continu nieuwe producten staat dit merk garant voor innovatie.

Reviews Knog Blinder 1 Skull Fietslicht - Zilver

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Fietsverlichting

Klanten die Knog Blinder 1 Skull Fietslicht - Zilver kochten, kochten ook

Recent bekeken producten