Knog Blinder 1 Cross Fietslicht - Groen

€ 30,00 € 19,99

Bespaar 33% (-€ 10,01)

48-72hrs

Specificaties Knog Blinder 1 Cross Fietslicht - Groen

 • Afmetingen: 25 x 25 x 33mm.
 • Gewicht: 15gr.
 • Materiaal: Industrial grade UV-resistant silicone rubber, polycarbonate housing, anodized aluminum, solid roestvrij staal.
 • USB: Rechargeable Lithium Polymer.
 • Efficiënte LEDs ontworpen om maximale verlichting te bieden met tot 90% brandtijd van de batterij voor elke stand. Dit in plaats van dat de LED felheid vermindert tijdens het fietsen.
 • Lens: Gebruik van een optisch design voor een gebalanceerde verspreiding van de straalbreedte en afstand om jou en het pad voor je veilig te verlichten.
 • Zichtbaarheid: De verlichting is zichtbaar tot over 500 meter.
 • Lichtstanden: 5 lichtstanden: Steady, Fast Flash, Organic Flash 1, Organic Flash 2, Eco-flash.
 • Brandtijd: tot meer dan 2 uur bij constant aan en tot 11 uur in eco-frash modus.
 • Batterij: Oplaadbare Lithium polymer batterij via geïntegreerde USB plug.
 • Geïntegreerde USB Plug: Ontworpen om blootgesteld te worden aan de elementen, de plug is ook waterproof en zal niet beschadigen bij blootstelling.
 • Knop: nieuwe langer indrukbare knop (0,75sec) voorkomt ongewenste activatie van de verlichting. Kort indrukken wisselt constant van modus. Je zet de verlichting uit door de knop lang in te drukken (0,5 sec).
 • Bevestiging: Gereedschapsloze bevestigings aan sturen en frames met een diameter van 22-32mm
 • 100% Waterproof: De Binder is IP66 getest en 100% waterproof tegen alle elementen.
 • Testen: De Blinder heeft de volgende tests ondergaan: Drop tests, corrosie tests, UV tests, Electrische shock en statische tests, Aandrijving en impact, temperatuur en vochtigheid, fietstests en CE certificatie.

Omschrijving

De Knog Blinder 1 Cross Fietslicht is het perfecte accessoire voor elke fietser die in alle omstandigheden veilig op pad wil gaan. De afmetingen van het licht zijn slechts 25 x 25 x 33mm en het weegt maar 15 gram. Het licht is gemaakt van duurzaam en sterk materiaal, zoals industrial grade UV-resistant silicone rubber, polycarbonate housing, anodized aluminum en solid roestvrij staal.

Dankzij de USB-rechargeable Lithium Polymer batterij kan je de Knog Blinder 1 Cross Fietslicht eenvoudig opladen en kan je tot meer dan 2 uur achter elkaar gebruiken bij constant aan en tot 11 uur in eco-flash modus. Er zijn in totaal 5 verschillende lichtstanden: Steady, Fast Flash, Organic Flash 1, Organic Flash 2, en Eco-flash. De verlichting is zichtbaar tot over 500 meter, waardoor je altijd zichtbaar bent in het verkeer.

De Blinder 1 Cross Fietslicht is 100% waterproof, IP66 gecertificeerd en getest op verschillende onderdelen, zoals corrossie, UV, elektrische schok, temperatuur en vochtigheid, fietstests en CE certificering. Doordat de knop langer indrukbaar is (0,75 seconden) voorkom je ongewenste activatie en kan je eenvoudig de lichtstanden wisselen. De Blinder 1 Cross Fietslicht is eenvoudig te bevestigen zonder gereedschap aan sturen en frames met een diameter van 22-32mm.

Over Knog

Knog is een Australisch merk wat in maart 2003 is opgericht door Hugo Davidson en Malcolm McKechnie. Knog is een uniek fietsaccesoires merk met oog voor design en kwaliteit.

Het team achter Knog heeft haar roots in Australie en hanteert een rebelse handelswijze: het is tegen conformiteit en denkt graag in een revolutionaire gedachtegang wat betreft het bedenken van nieuwe producten voor de consument. Met continu nieuwe producten staat dit merk garant voor innovatie.

Reviews Knog Blinder 1 Cross Fietslicht - Groen

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Knog Blinder 1 Cross Fietslicht - Groen kochten, kochten ook

Recent bekeken producten