Kettingsmeermiddel Wend Wax-On 80ml - Rood

Slechts één exemplaar op voorraad!

48-72hrs

Specificaties Kettingsmeermiddel Wend Wax-On 80ml - Rood

  • Fles 80 ml.
  • Het is 100% biologisch afbreekbaar.
  • Optimale viscositeit en geurarm.
  • Verlengt en beschermt de transmissielevensduur.
  • Voor alle weersomstandigheden.
  • Vermindert geluid en voorkomt slijtage aan de ketting.
  • Met PTFE-additief om wrijving te verminderen

Toepassing:

  • Bij de eerste toepassing adviseren wij de ketting volledig te ontvetten.
  • Schud de fles en breng Ecolube aan op de rollers aan de binnenkant van de droge ketting terwijl u de cranks draait. Zodra alle links volledig wit zijn, kunt u stoppen met het aanbrengen van smeermiddel. Veeg het niet af, maar laat het volledig drogen voordat u gaat rijden, vooral in natte omstandigheden
  • Smeer nooit vlak voor het rijden, ook niet als u de ketting de dag ervoor had gesmeerd en de eerste applicatie droog was.

Omschrijving

Wend Wax-On Lubricant is het eerste wrijfbare kettingsmeermiddel op basis van wax. Wax-On houdt niet alleen de ketting schoon, de wrijvingsverminderende additieven maken de aandrijflijn extreem stil en efficiënt. Wax-On is stil, snel en schoon.

Na twee jaar ontwikkeling heeft de R&D-afdeling van Wend Wax-On gecreëerd. Wax-On is een geavanceerde formule op basis van paraffine die zowel eigen wrijvingsverminderaars als beproefde smeermiddelen zoals zink en teflon bevat. Het aanbrengen is een fluitje van een cent, aangezien de gebruiker de wax gewoon op de kettingrollen wrijft, wat resulteert in een raceklare ketting in seconden. De algehele gebruikerstevredenheid is hoog vanwege het gebruiksgemak, de reinheid van het product en de smeerprestaties.

Over Wend Waxworks

Wend Waworks heeft inmiddels 50 jaar ervaring in de productie van verschillende soorten was voor surfplanken en ski’s. Ze wagen nu ook de stap naar de wereld van smeermiddelen voor fietsen.

Wend Waworks is opgericht in 1971 in Encinitas, Californië en is het moederbedrijf van Wax Research. Het merk heeft een geavanceerde productlijn welke wereldwijd erkend is. Ze maken coatings, pasta’s en een volledig assortiment met verschillende soorten was voor surfboards en ski’s.

Het merk test de producten in allerlei omstandigheden zoals in de sneeuw en op zee wereldwijd. Hierdoor heeft Wend Laboratory de beste was en smeermiddelen kunnen ontwikkelen. Deze producten worden door de beste surfers gebruikt. Ze hebben inmiddels een reeks smeermiddelen ontwikkeld voor fietsen en fietskettingen. Hiermee betreden ze een heel nieuw speelveld.

Met de smeermiddelen van Wend Waworks smeer je niet alleen je fietsketting. Dankzij de additieven vermindert het ook de wrijving, waardoor er minder transmissieruis ontstaat. Hierdoor wordt de energie-efficiëntie tijdens het fietsen verbeterd.

Reviews Kettingsmeermiddel Wend Wax-On 80ml - Rood

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Smeermiddelen

Klanten die Kettingsmeermiddel Wend Wax-On 80ml - Rood kochten, kochten ook

Recent bekeken producten