Kettingsmeermiddel Wend Wax-On 80ml - paars

48-72hrs

Specificaties Kettingsmeermiddel Wend Wax-On 80ml - paars

  • Fles 80 ml.
  • Het is 100% biologisch afbreekbaar.
  • Optimale viscositeit en geurarm.
  • Verlengt en beschermt de transmissielevensduur.
  • Voor alle weersomstandigheden.
  • Vermindert geluid en voorkomt slijtage aan de ketting.
  • Met PTFE-additief om wrijving te verminderen

Toepassing:

  • Bij de eerste toepassing adviseren wij de ketting volledig te ontvetten.
  • Schud de fles en breng Ecolube aan op de rollers aan de binnenkant van de droge ketting terwijl u de cranks draait. Zodra alle links volledig wit zijn, kunt u stoppen met het aanbrengen van smeermiddel. Veeg het niet af, maar laat het volledig drogen voordat u gaat rijden, vooral in natte omstandigheden
  • Smeer nooit vlak voor het rijden, ook niet als u de ketting de dag ervoor had gesmeerd en de eerste applicatie droog was.

Omschrijving

Met het Kettingsmeermiddel Wend Wax-On 80ml paars heb je het beste smeermiddel voor je fietsketting in handen. Deze fles van 80 ml is ideaal om mee te nemen en de biologisch afbreekbare formule is goed voor het milieu.

De optimale viscositeit en geurarme formule zorgen voor een langere levensduur van je transmissie. Het smeermiddel is geschikt voor alle weersomstandigheden en vermindert het geluid en slijtage aan je ketting. Het PTFE-additief vermindert de wrijving tijdens het fietsen.

Voor de beste resultaten bij de eerste toepassing, is het aan te raden om de ketting volledig te ontvetten. Schud de fles goed en breng Ecolube aan op de rollers aan de binnenkant van de droge ketting en draai de cranks. Wacht tot alle links volledig wit zijn en laat het smeermiddel daarna volledig drogen voordat je gaat fietsen, vooral in natte omstandigheden.

Vergeet niet dat je vlak voor het rijden niet moet smeren, zelfs niet als je de ketting de dag ervoor al hebt gesmeerd.

Over Wend Waxworks

Wend Waworks heeft inmiddels 50 jaar ervaring in de productie van verschillende soorten was voor surfplanken en ski’s. Ze wagen nu ook de stap naar de wereld van smeermiddelen voor fietsen.

Wend Waworks is opgericht in 1971 in Encinitas, Californië en is het moederbedrijf van Wax Research. Het merk heeft een geavanceerde productlijn welke wereldwijd erkend is. Ze maken coatings, pasta’s en een volledig assortiment met verschillende soorten was voor surfboards en ski’s.

Het merk test de producten in allerlei omstandigheden zoals in de sneeuw en op zee wereldwijd. Hierdoor heeft Wend Laboratory de beste was en smeermiddelen kunnen ontwikkelen. Deze producten worden door de beste surfers gebruikt. Ze hebben inmiddels een reeks smeermiddelen ontwikkeld voor fietsen en fietskettingen. Hiermee betreden ze een heel nieuw speelveld.

Met de smeermiddelen van Wend Waworks smeer je niet alleen je fietsketting. Dankzij de additieven vermindert het ook de wrijving, waardoor er minder transmissieruis ontstaat. Hierdoor wordt de energie-efficiëntie tijdens het fietsen verbeterd.

Reviews Kettingsmeermiddel Wend Wax-On 80ml - paars

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Kettingsmeermiddel Wend Wax-On 80ml - paars kochten, kochten ook

Recent bekeken producten