Kettingsmeermiddel Wend Wax-On 80ml - Oranje

48-72hrs

Specificaties Kettingsmeermiddel Wend Wax-On 80ml - Oranje

  • Fles 80 ml.
  • Het is 100% biologisch afbreekbaar.
  • Optimale viscositeit en geurarm.
  • Verlengt en beschermt de transmissielevensduur.
  • Voor alle weersomstandigheden.
  • Vermindert geluid en voorkomt slijtage aan de ketting.
  • Met PTFE-additief om wrijving te verminderen

Toepassing:

  • Bij de eerste toepassing adviseren wij de ketting volledig te ontvetten.
  • Schud de fles en breng Ecolube aan op de rollers aan de binnenkant van de droge ketting terwijl u de cranks draait. Zodra alle links volledig wit zijn, kunt u stoppen met het aanbrengen van smeermiddel. Veeg het niet af, maar laat het volledig drogen voordat u gaat rijden, vooral in natte omstandigheden
  • Smeer nooit vlak voor het rijden, ook niet als u de ketting de dag ervoor had gesmeerd en de eerste applicatie droog was.

Omschrijving

Houd de ketting van je fiets schoon en beschermd met het Kettingsmeermiddel Wend Wax-On van 80 ml in de kleur oranje. Deze verpakking bevat een smeermiddel dat 100% biologisch afbreekbaar is en een optimale viscositeit heeft zonder geuroverlast te veroorzaken. Bovendien verlengt en beschermt het smeermiddel de levensduur van je transmissie, ongeacht de weersomstandigheden.

Het kettingsmeermiddel Wend Wax-On vermindert het geluid van de ketting van je fiets en voorkomt slijtage. Dit smeermiddel bevat een PTFE-additief om de wrijving te verminderen en de prestaties van je fiets te verbeteren. Wend Wax-On is geschikt voor alle weersomstandigheden, van droge en stoffige omgevingen tot natte, regenachtige omstandigheden.

Bij de eerste toepassing van het smeermiddel raden we aan de ketting volledig te ontvetten. Vervolgens kan je de fles goed schudden en het smeermiddel aanbrengen op de rollers aan de binnenkant van de droge ketting terwijl je de cranks draait. Eenmaal aangebracht, laat je het smeermiddel volledig drogen voordat je gaat rijden, vooral in natte omstandigheden. Smeer nooit vlak voordat je gaat rijden, ook niet als je de ketting de dag ervoor hebt gesmeerd en de eerste applicatie droog was.

Over Wend Waxworks

Wend Waworks heeft inmiddels 50 jaar ervaring in de productie van verschillende soorten was voor surfplanken en ski’s. Ze wagen nu ook de stap naar de wereld van smeermiddelen voor fietsen.

Wend Waworks is opgericht in 1971 in Encinitas, Californië en is het moederbedrijf van Wax Research. Het merk heeft een geavanceerde productlijn welke wereldwijd erkend is. Ze maken coatings, pasta’s en een volledig assortiment met verschillende soorten was voor surfboards en ski’s.

Het merk test de producten in allerlei omstandigheden zoals in de sneeuw en op zee wereldwijd. Hierdoor heeft Wend Laboratory de beste was en smeermiddelen kunnen ontwikkelen. Deze producten worden door de beste surfers gebruikt. Ze hebben inmiddels een reeks smeermiddelen ontwikkeld voor fietsen en fietskettingen. Hiermee betreden ze een heel nieuw speelveld.

Met de smeermiddelen van Wend Waworks smeer je niet alleen je fietsketting. Dankzij de additieven vermindert het ook de wrijving, waardoor er minder transmissieruis ontstaat. Hierdoor wordt de energie-efficiëntie tijdens het fietsen verbeterd.

Reviews Kettingsmeermiddel Wend Wax-On 80ml - Oranje

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Kettingsmeermiddel Wend Wax-On 80ml - Oranje kochten, kochten ook

Recent bekeken producten