Kettingpons Shimano

€ 7,90
6 Reviews
97% of 100

Slechts één exemplaar op voorraad!

48-72hrs

Specificaties Kettingpons Shimano

 • Gereedschap om ketting te delen.
 • Geschikt voor alle type kettingen.

Omschrijving

De Kettingpons Shimano is een onmisbaar gereedschap voor elke fietser. Met deze kettingpons kun je gemakkelijk je ketting delen en repareren. Het is geschikt voor alle soorten kettingen, waardoor het een veelzijdig en handig hulpmiddel is voor elke fietser.

De Kettingpons Shimano is gemaakt van duurzaam materiaal en is ontworpen om lang mee te gaan. Het is gemakkelijk te gebruiken en kan worden gebruikt om kettingen te repareren en te onderhouden. Het is een essentieel hulpmiddel voor elke fietser die zijn of haar fiets in topconditie wil houden.

Of je nu een professionele fietser bent of gewoon een enthousiaste fietser, de Kettingpons Shimano is een must-have voor je gereedschapskist. Het is een betrouwbaar en handig hulpmiddel dat je tijd en geld bespaart door je in staat te stellen om je eigen kettingen te repareren en onderhouden.

Over Gurpil

Gevestigd in Deba, Guipúzcoa, en met een ervaring van meer dan 30 jaar in de wereld van de distributie van fietsonderdelen en dus met een diepgaande kennis van de markt, produceert Gurpil complete wielen en onderdelen voor elk type fiets.

Van chromen naven met een vintage look voor klassieke fietswielen tot tandwielen met 12 kronen voor mountainbikes, tot high-performance carbonwielen voor racefietsen.

Als je een fiets vanaf nul in elkaar zet, of als je een reserveonderdeel nodig hebt met een beperkte prijs maar met een contrasterende kwaliteit, dan is Gurpil uw beste optie.

Reviews Kettingpons Shimano

4.85/5

97%

6 review(s)

5 Stars

5

4 Stars

1

3 Stars

0

2 Stars

0

1 Stars

0
 1. edurodriguez1994

  100%
  Vertaald uit het Spaans - Toon originele tekst Toon vertaling

  aanbevolen omdat het goedkoop is en omdat ja

 2. marcostorotejedo

  100%
  Vertaald uit het Spaans - Toon originele tekst Toon vertaling

  Het werkt perfect.

  Het werkt perfect. Je kunt elke ketting gemakkelijk verstellen.

 3. guyrudolff

  100%
  Vertaald uit het Frans - Toon originele tekst Toon vertaling

  goedkoop en meer dan genoeg voor mijn behoeften

Andere producten van Ketting gereedschappen

Klanten die Kettingpons Shimano kochten, kochten ook

Recent bekeken producten