Ketting pons IceToolz

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Ketting pons IceToolz

  • Gereedschap om ketting te delen.
  • Niet geschikt voor half-link kettingen.
  • 5-12 speed.
  • Kleur: zilver.

Omschrijving

De Ketting pons IceToolz is een handig gereedschap om je ketting te delen. Met dit gereedschap kun je gemakkelijk de schakels van je ketting losmaken en weer aan elkaar bevestigen. Het is een onmisbaar hulpmiddel voor elke fietser die zijn ketting regelmatig moet onderhouden.

Het gereedschap is geschikt voor kettingen van 5 tot 12 speed en heeft een zilveren kleur. Let op: het is niet geschikt voor half-link kettingen. Het is belangrijk om de juiste maat te kiezen voor je ketting, zodat je het gereedschap optimaal kunt gebruiken.

De Ketting pons IceToolz is een duurzaam en betrouwbaar gereedschap dat lang meegaat. Het is gemakkelijk te gebruiken en ligt goed in de hand. Met dit gereedschap kun je zelf je ketting onderhouden en repareren, wat je tijd en geld bespaart. Kortom, een must-have voor elke fietser!

Over IceToolz

De producten van IceToolz worden in Taiwan geproduceerd. IceToolz staat wereldwijd bekend om z'n verscheidenheid aan robuust, nauwkeurig, duurzaam en aantrekkelijk geprijsd gereedschap speciaal voor fietsen. Dit merk heeft er keihard voor gewerkt deze reputatie te verdienen en heeft door de jaren heen een groot assortiment aan hoogwaardige gereedschappen geproduceerd. IceToolz gereedschap is te vinden in een groot aantal professionele en amateurwerkplaatsen.

Reviews Ketting pons IceToolz

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Ketting pons IceToolz kochten, kochten ook

Recent bekeken producten