Kask Rapido Helm - Zwart

€ 74,95 € 74,95

Kies je maat, voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Kask Rapido Helm - Zwart

  • Gewicht: 220 gr. M Maat / 260 gr. L Maat.
  • 24 grote luchtopeningen om de aerodynamica te optimaliseren.
  • CE EN 1078 - CPSC 1203 - AS / NZS 2063.
  • Innovatieve "in Moulding" technologie: de toetreding tot de binnenste polystyreen kap naar de buitenste polycarbonaat is, zorgt voor een betere schokabsorptie.
  • MIT Technology: KASK toegepast op alle fietshelmen, garanties tot hogere veiligheid en een volledige bescherming dankzij de polycarbonaat laag die bedekt schelp op de top, op basis ring en op de rug.
  • Omhoog/Omlaag verstelsysteem: de meest gewenste en comfortabele pasvorm voor elke helm dankzij het unieke dubbele pivot ontwerp. Het fit systeem wordt gecombineerd met een zeer goed ademend, anti-slip en interne gel liner dit samen zorgt voor topprestaties voor de gebruiker.

Omschrijving

De Kask Rapido is de standaardhelm die het merk biedt aan fietsers. Het is een helm met een perfecte pasvorm, licht van gewicht en compact. Het wordt geleverd met 24 ventilatieopeningen om ervoor te zorgen dat het hoofd van de fietser zo fris mogelijk blijft tijdens de maanden met de hoogste temperaturen.

Het ontwerp van deze fietshelm is onberispelijk, typisch voor het merk Kask, op zoek naar de ideale aerodynamica en met een zeer betaalbare prijs. Ten slotte garandeert het Up-and-Down verstelsysteem een perfecte pasvorm voor de afmetingen en vormen van elk hoofd en de In-Molding-technologie zorgt voor een betere schokabsorptie.

Over Kask

KASK is gevestigd in Italië en gespecialiseerd in het ontwikkelen, ontwerpen en vervaardigen van veiligheidshelmen van de hoogste kwaliteit. De KASK helmen worden voor verschillende doeleinden gebruikt zoals bij het fietsen, skiën, langlaufen, bergbeklimmen, redding en veiligheid op het werk.

Geboren in 2004, KASK is een relatief jong bedrijf, maar dankzij een getalenteerd team van deskundige ingenieurs en partnerships met toonaangevende fabrieken in Italië. In deze korte tijd heeft het bedrijf een enorme evolutie ondergaan en dit wordt gekenmerkt door vele successen. KASK is bekroond met prijzen zoals de ISPO en Eurobike.

KASK haar missie is om een perfecte balans te vinden tussen technologische kwaliteit, functionaliteit, veiligheid en een aantrekkelijk design in hun producten te behouden. Bij KASK wordt voortdurend onderzoek gedaan naar de kwaliteit om de KASK helmem te perfectioneren. KASK behoort tot de top merken van de buitensport, KASK zet zich in voor het behoud van de hoogste veilihheidsnormen tijdens de producite van de veiligheidshelm om zo de hoogtse kwaliteit te waarborgen en de beste beschermende helmen aan te beiden voor dem eest veeleisende consumenten.

Reviews Kask Rapido Helm - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Fietshelmen

Klanten die Kask Rapido Helm - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten