Vragen?

Bel ons op 085-20 84 202 M-V van 10h tot 19h

De grootste online winkel voor fixie fietsen in Europa

U hebt niets in uw winkelwagen.

Promo

  KryptoFlex 1004 Looped Kabel 4'

  Sku: KryptoFlex 1004 Cable 4'

  Beschikbaarheid: In voorraad

  Normale prijs: € 12,45

  Speciale prijs: € 9,90

  preview next
  OF

  Artikel details

  KryptoFlex 1004 Looped kabel 4' fietsslot.
  Voor extra bescherming van je fixie tegen diefstal.
  Fabrikant: Kryptonite.

  KryptoFlex 1004 Looped Kabel 4'

  Meer afbeeldingen

  Details

  KryptoFlex 1004 Looped kabel 4' fietsslot.
  · Materiaal: staal.
  · 100mm x 120mm.
  · 10mm gevlochten stalen kabel bied extra bescherming tegen doorsnijden.
  · Double looped kabel voor gebruik met alle Kryptonite U-locks, disc locks en hangsloten.
  · Beschermende vinyle cover.
  · Perfect voor quick-release componenten en bescherming van accessoires wanneer het gecombineerd wordt met een extra Kryptonite slot.

  Over Kryptonite

  Kryptonite is waarschijnlijk het vooraanstaandste merk ter wereld waar het gaat om anti-diefstal fietsensloten. Het belangrijkste voor het merk is om fietsers maximaal te behoeden tegen overvallen en de fiets te beschermen. Haar catalogus is uitstekend en veelzijdig in het aanbieden van hangsloten, sloten, kabels en kettingen om de fiets goed vast te binden. Ervaring en constant onderzoeken zorgen ervoor dat dieven een steeds moeilijker werk hebben.

  Het hoofdkantoor van Kryptonite staat in Canton (Massachussetts, USA) van waaruit ze wereldwijd kettingen en sloten voor fietsen en motors distrubueert. Het merk heeft door de jaren heen diverse prijzen gewonnen voor de kwaliteit van haar producten.

  Vanuit Santafixie raden we aan om professionele sloten te gebruiken voor je fixie. We zeggen altijd maar zo dat het beter is om te investeren in een goed slot dan te moeten treuren om een gestolen fiets. Gebruik minimaal 1 U-vormig slot. Nog beter is het natuurlijk om twee sloten te gebruiken, waarbij je er één door het frame en het voorwiel kunt bevestigen en de ander door het frame en het achterwiel. Op deze manier is het praktisch onmogelijk om je fiets te stelen!

  Deze website gebruikt cookies om onze service te verbeteren. Als je verder klikt, gaan we er vanuit dat je accoord gaat met ons cookiebeleid. Lees meer.
  x