Joe's Super Light 700x18/25C Presta Anti-lek Binnenband 48mm

€ 15,75 € 9,50

Bespaar 40% (-€ 6,25)

48-72hrs

Specificaties Joe's Super Light 700x18/25C Presta Anti-lek Binnenband 48mm

  • Ventiel lengte: 48mm.
  • Elke binnenband is gevuld met 50 gram Joe's Road Racing Sealant.
  • Speciaal ontworpen om lekkages te dichten, voor racewielen met een hoge luchtdruk
  • Stopt lekkages direct - tot 3 mm
  • Lang houdbaar - Tot 3 jaar
  • Geen onderhoud nodig, efficiënt tot 2 jaar
  • High resistance.
  • Maten: 700 x 18/25C.

Omschrijving

De Joe's Super Light 700x18/25C Presta Anti-lek Binnenband 48mm is een speciaal ontworpen binnenband voor racewielen met een hoge luchtdruk. De binnenband is gevuld met 50 gram Joe's Road Racing Sealant, wat ervoor zorgt dat lekkages direct worden gestopt tot wel 3 mm. Dit maakt de binnenband zeer geschikt voor wielrenners die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame oplossing voor lekkages.

De binnenband heeft een ventiel lengte van 48mm en is lang houdbaar tot wel 3 jaar. Bovendien heeft de binnenband geen onderhoud nodig en is het efficiënt tot 2 jaar. Dit maakt de Joe's Super Light 700x18/25C Presta Anti-lek Binnenband 48mm een zeer praktische en gebruiksvriendelijke keuze voor wielrenners.

De binnenband heeft een hoge weerstand en is verkrijgbaar in de maten 700 x 18/25C. Kortom, de Joe's Super Light 700x18/25C Presta Anti-lek Binnenband 48mm is een uitstekende keuze voor wielrenners die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame binnenband voor hun racewielen.

Over Joe's No-flats

Joe's No-Flats is een toonaangevend merk in de wielerwereld, met een geschiedenis die teruggaat tot de oprichting in 1983. Het merk, afkomstig uit Israël, is een pionier in het ontwikkelen van innovatieve oplossingen om lekke banden te voorkomen en fietswielen te beschermen.

De belangrijkste producten van Joe's No-Flats omvatten een verscheidenheid aan bandenafdichtmiddelen die zijn ontworpen om lekke banden te voorkomen en kleine sneetjes in realtime te repareren. Deze afdichtmiddelen, beschikbaar voor verschillende soorten fietsen, bieden betrouwbare bescherming en veiliger rijden, zodat fietsers van hun rit kunnen genieten zonder zich zorgen te hoeven maken over onverwachte lekke banden.

Met een solide reputatie in de fietsindustrie is Joe's No-Flats een vertrouwd merk geworden voor fietsers van alle disciplines, van mountainbikers tot wielrenners. Hun toewijding aan kwaliteit en innovatie heeft Joe's No-Flats tot een populaire keuze gemaakt voor diegenen die hun wielen willen beschermen en willen genieten van een veiligere en zorgeloze fietservaring.

Reviews Joe's Super Light 700x18/25C Presta Anti-lek Binnenband 48mm

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Binnenbanden

Klanten die Joe's Super Light 700x18/25C Presta Anti-lek Binnenband 48mm kochten, kochten ook

Recent bekeken producten