Geïntegreerd Balhoofd FSA Orbit 36

€ 35,90 € 30,52

Bespaar 15% (-€ 5,38)

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Geïntegreerd Balhoofd FSA Orbit 36

  • Lichtgewicht en sterk: aluminium/stalen behuizing.
  • Volledig gesealed mechanisme.
  • Voor A-head sturen
  • 1-1/8",36°/ 36° ACB.
  • Gewicht: 80 Gramos.
  • 45mm OD Headtube.
  • Angular Contact Bearings (Black seal)

Omschrijving

De Geïntegreerd Balhoofd FSA Orbit 36 is een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een lichtgewicht en sterk balhoofd. De behuizing is gemaakt van aluminium en staal, waardoor het balhoofd duurzaam en betrouwbaar is.

Een ander voordeel van de FSA Orbit 36 is het volledig gesealde mechanisme. Dit zorgt ervoor dat het balhoofd beschermd is tegen vuil en vocht, waardoor het langer meegaat en beter presteert.

Dit balhoofd is geschikt voor A-head sturen en heeft een 1-1/8", 36°/ 36° ACB. Het weegt slechts 80 gram en heeft een 45mm OD Headtube. De Angular Contact Bearings (Black seal) zorgen voor een soepele en stabiele werking van het balhoofd.

Als je op zoek bent naar een hoogwaardig balhoofd dat lichtgewicht, sterk en duurzaam is, dan is de FSA Orbit 36 een uitstekende keuze. Het is een betrouwbare en efficiënte oplossing voor fietsers die op zoek zijn naar de beste prestaties en kwaliteit.

Over FSA

Bij Full Speed Ahead (FSA) hebben we een passie voor fietsen. Wij produceren fietsonderdelen van wereldklasse voor weg- en mountainbiken en ondersteunen veel van 's werelds toonaangevende weg- en mountainbiketeams.

Onze geschiedenis in de sport en ons erfgoed van innovatie, ontwerp en productie zijn belangrijk voor ons. We zijn er trots op dat we voortdurend investeren in ons productassortiment, zodat we de best mogelijke onderdelen voor zowel professionele als amateurwielrenners kunnen leveren.

Niet alleen sponsoren we teams en atleten van wereldklasse, we werken ook nauw met hen samen en putten uit hun ervaring en feedback om ons te helpen de volgende reeks producten te ontwikkelen.

Reviews Geïntegreerd Balhoofd FSA Orbit 36

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Geïntegreerd Balhoofd FSA Orbit 36 kochten, kochten ook

Recent bekeken producten