Installateur Park Tool Stuurpen Ahead TNS-1

48-72hrs

Specificaties Installateur Park Tool Stuurpen Ahead TNS-1

  • Stelt de stermoer in op 15 mm en houdt deze recht.
  • Lange handgreep helpt beknelling van de vingers te voorkomen.
  • Lijn de stermoer perfect uit met de binnenkant van de vorkbuis.
  • Voor stuurbuizen met 1 "en 1 1/8" 'aheadset' schroefdraad.

Omschrijving

De Installateur Park Tool Stuurpen Ahead TNS-1 is een handig gereedschap voor elke fietser die zijn eigen fiets onderhoudt. Met deze tool kun je de stermoer van je fiets op de juiste manier instellen en recht houden, wat essentieel is voor een goede werking van je fiets. De lange handgreep zorgt ervoor dat je vingers niet bekneld raken tijdens het gebruik van de tool.

De Installateur Park Tool Stuurpen Ahead TNS-1 is speciaal ontworpen om de stermoer perfect uit te lijnen met de binnenkant van de vorkbuis. Dit zorgt voor een optimale werking van je fiets en voorkomt problemen tijdens het fietsen. De tool is geschikt voor stuurbuizen met 1 "en 1 1/8" 'aheadset' schroefdraad.

Als je op zoek bent naar een handige en betrouwbare tool om je fiets te onderhouden, dan is de Installateur Park Tool Stuurpen Ahead TNS-1 een uitstekende keuze. Met deze tool kun je de stermoer van je fiets op de juiste manier instellen en ervoor zorgen dat je fiets altijd optimaal presteert.

Over Park Tool

Parktool is een merk dat zich exclusief bezighoudt met het vervaardigen van fietsgereedschappen. Het merk maakt innovatieve producten van hoge kwaliteit en biedt daarbij een geweldige service. Parktool is opgericht in1963 in Minnesota en is bij uitstek het merk voor fietsmonteurs geworden. Het Amerikaanse bedrijf heeft in de loop van de jaren vorm gekregen door samen te werken met kleine fietsenwinkels. Hierdoor konden ze continue producten maken die perfect pasten bij de behoeften van de markt. Vandaag de dag blijft het Parktool team er hard aan werken om de beste producten en service te kunnen bieden aan alle fietsmonteurs, zowel professionals als amateurs.

Reviews Installateur Park Tool Stuurpen Ahead TNS-1

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Stuur gereedschappen

Klanten die Installateur Park Tool Stuurpen Ahead TNS-1 kochten, kochten ook

Recent bekeken producten