Icetoolz Bottom Bracket verwijderaar

€ 8,90
1 Review
100% of 100
48-72hrs

Specificaties Icetoolz Bottom Bracket verwijderaar

 • Hoge kwaliteit en kleine omvang.
 • Gemaakt van gesmede metaal.
 • Met 20 integrale ring gears.
 • Geschikt voor het installeren en verwijderen van Shimano ISIS Drive bottom brackets.

Omschrijving

De Icetoolz Bottom Bracket verwijderaar is een hoogwaardig en compact gereedschap dat onmisbaar is voor elke fietser. Het is gemaakt van gesmeed metaal, wat zorgt voor duurzaamheid en betrouwbaarheid. Bovendien heeft het 20 integrale ring gears, waardoor het gemakkelijk is om Shimano ISIS Drive bottom brackets te installeren en te verwijderen.

Dit gereedschap is geschikt voor zowel professionele fietsenmakers als voor fietsliefhebbers die graag zelf hun fiets onderhouden. Het is gemakkelijk te gebruiken en past perfect in elke gereedschapskist. Met de Icetoolz Bottom Bracket verwijderaar kunt u uw bottom bracket snel en efficiënt vervangen, waardoor u weer veilig en comfortabel kunt fietsen.

Kortom, als u op zoek bent naar een hoogwaardige en betrouwbare bottom bracket verwijderaar, dan is de Icetoolz Bottom Bracket verwijderaar de perfecte keuze. Het is een must-have voor elke fietser die zijn fiets goed wil onderhouden en veilig wil blijven fietsen.

Over IceToolz

De producten van IceToolz worden in Taiwan geproduceerd. IceToolz staat wereldwijd bekend om z'n verscheidenheid aan robuust, nauwkeurig, duurzaam en aantrekkelijk geprijsd gereedschap speciaal voor fietsen. Dit merk heeft er keihard voor gewerkt deze reputatie te verdienen en heeft door de jaren heen een groot assortiment aan hoogwaardige gereedschappen geproduceerd. IceToolz gereedschap is te vinden in een groot aantal professionele en amateurwerkplaatsen.

Reviews Icetoolz Bottom Bracket verwijderaar

5/5

100%

1 review(s)

5 Stars

1

4 Stars

0

3 Stars

0

2 Stars

0

1 Stars

0
 1. Clara G

  100%
  Vertaald uit het Spaans - Toon originele tekst Toon vertaling

  trapas moersleutel

  nuttig en kwaliteit

Andere producten van Crank & trapas gereedschappen

Klanten die Icetoolz Bottom Bracket verwijderaar kochten, kochten ook

Recent bekeken producten