Hutchinson Standard Binnenband Schrader 27,5" - Zwart

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Hutchinson Standard Binnenband Schrader 27,5" - Zwart

  • Materiaal: rubber
  • Goede lekbestendigheid
  • Diameter: 27,5 "
  • Breedte: 1,70-2,35
  • Dikte: 9 mm
  • Ventielmaat: 48 mm
  • Ventieltype: Schrader
  • Discipline: MTB
  • Gewicht: 192 g

Omschrijving

De Hutchinson Standard Binnenband Schrader 27,5" is de perfecte binnenband voor mountainbikers. Gemaakt van rubber is deze binnenband uiterst duurzaam en betrouwbaar. Dankzij zijn goede lekbestendigheid hoef je je geen zorgen te maken tijdens het mountainbiken. De binnenband heeft een diameter van 27,5" en past daarom perfect op de meeste 27,5" mountainbikebanden.

De breedte van deze binnenband varieert van 1,70-2,35, waardoor hij geschikt is voor verschillende bandbreedtes. De dikte van de binnenband bedraagt 9 mm en de ventielmaat is 48 mm. Hierdoor kan je de binnenband gemakkelijk oppompen met een fietspomp. De Schrader ventiel is een veelvoorkomend ventieltype dat gemakkelijk te vervangen is wanneer nodig.

Met een gewicht van slechts 192 g is deze Hutchinson Standard Binnenband Schrader 27,5" zeer licht en ideaal voor off-road gebruik. Of je nu een beginner of een ervaren mountainbiker bent, deze binnenband is een betrouwbare keuze voor betere prestaties. Koop vandaag nog deze binnenband en maak je klaar om op nieuwe avonturen te vertrekken op je mountainbike!

Over Hutchinson

Hutchinson is een gerenommeerd merk in de wielerwereld, met een geschiedenis die teruggaat tot de oprichting in 1853. Het merk, afkomstig uit Frankrijk, is al meer dan een eeuw aanwezig in de branche en is een pionier in de ontwikkeling van hoogwaardige banden en fietsproducten.

Innovatie is een fundamentele pijler in Hutchinson. Het merk is gespecialiseerd in het vervaardigen van hightech banden voor verschillende fietsdisciplines, zoals weg, berg en grind. Hun banden zijn ontworpen om uitstekende prestaties, grip en duurzaamheid te bieden, waardoor fietsers met vertrouwen alle soorten terrein en omstandigheden kunnen aanpakken.

Naast banden biedt Hutchinson ook een breed assortiment binnenbanden en accessoires voor fietsen, zoals kitten en patches. Het merk heeft het vertrouwen gewonnen van zowel professionele als amateurwielrenners, dankzij zijn toewijding aan kwaliteit, onderzoek en constante productontwikkeling.

Reviews Hutchinson Standard Binnenband Schrader 27,5" - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Hutchinson Standard Binnenband Schrader 27,5" - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten