Hutchinson Standard Binnenband Presta-weg 700x28/35C - Zwart

48-72hrs

Specificaties Hutchinson Standard Binnenband Presta-weg 700x28/35C - Zwart

  • Materiaal: rubber
  • Goede lekbestendigheid
  • Diameter: 700
  • Breedte: 28-35
  • Dikte: 9 mm
  • Ventielmaat: 48 mm
  • Ventieltype: Presta
  • Discipline: Weg
  • Gewicht: 183g

Omschrijving

De Hutchinson Standard Binnenband Presta-weg 700x28/35C is gemaakt van rubber en heeft een goede lekbestendigheid. Met een diameter van 700 en een breedte van 28-35 past deze binnenband perfect bij de meeste standaard wegbanden. De dikte van 9 mm zorgt voor duurzaamheid en de ventielmaat van 48 mm zorgt voor een optimale luchtdichtheid.

Dankzij het Presta-ventieltype is deze binnenband geschikt voor de discipline weg en weegt slechts 183g. Of je nu traint voor een race of gewoon lekker aan het fietsen bent, deze binnenband biedt betrouwbare prestaties en duurzaamheid. Met zijn zwarte kleur past hij bovendien bij elke fiets. Kortom, de Hutchinson Standard Binnenband is een betrouwbare keuze voor elke fietser.

Of je nu een professionele wielrenner bent of gewoon graag fietst in je vrije tijd, de Hutchinson Standard Binnenband Presta-weg 700x28/35C biedt de kwaliteit en duurzaamheid die je nodig hebt. De combinatie van hoogwaardig rubber, lekbestendigheid en een ventielmaat van 48 mm maakt deze binnenband ideaal voor gebruik op de weg. Met zijn lichte gewicht en betrouwbare prestaties is dit een essentieel onderdeel van je fietsuitrusting.

Over Hutchinson

Hutchinson is een gerenommeerd merk in de wielerwereld, met een geschiedenis die teruggaat tot de oprichting in 1853. Het merk, afkomstig uit Frankrijk, is al meer dan een eeuw aanwezig in de branche en is een pionier in de ontwikkeling van hoogwaardige banden en fietsproducten.

Innovatie is een fundamentele pijler in Hutchinson. Het merk is gespecialiseerd in het vervaardigen van hightech banden voor verschillende fietsdisciplines, zoals weg, berg en grind. Hun banden zijn ontworpen om uitstekende prestaties, grip en duurzaamheid te bieden, waardoor fietsers met vertrouwen alle soorten terrein en omstandigheden kunnen aanpakken.

Naast banden biedt Hutchinson ook een breed assortiment binnenbanden en accessoires voor fietsen, zoals kitten en patches. Het merk heeft het vertrouwen gewonnen van zowel professionele als amateurwielrenners, dankzij zijn toewijding aan kwaliteit, onderzoek en constante productontwikkeling.

Reviews Hutchinson Standard Binnenband Presta-weg 700x28/35C - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Hutchinson Standard Binnenband Presta-weg 700x28/35C - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten