Hutchinson Standard Binnenband Presta-stad 700x37/50C - Zwart

3-4 Werkdagen

Specificaties Hutchinson Standard Binnenband Presta-stad 700x37/50C - Zwart

  • Materiaal: rubber
  • Goede lekbestendigheid
  • Diameter: 700
  • Breedte: 37-50
  • Dikte: 9 mm
  • Ventielmaat: 48 mm
  • Ventieltype: Presta
  • Discipline: Stedelijk
  • Gewicht: 165g

Omschrijving

De Hutchinson Standard Binnenband Presta-stad 700x37/50C is een zwarte binnenband gemaakt van rubber. Deze binnenband heeft een goede lekbestendigheid, waardoor je met vertrouwen door de stad kunt fietsen zonder bang te hoeven zijn voor lekke banden. De binnenband heeft een diameter van 700 en is geschikt voor banden met een breedte van 37 tot 50 millimeter.

Met een dikte van 9 mm is deze binnenband duurzaam en betrouwbaar. Het ventiel heeft een lengte van 48 mm en is van het type Presta, wat zorgt voor een gemakkelijke en snelle inflatie van de band. Deze binnenband is speciaal ontworpen voor stedelijk gebruik en is dus ideaal voor dagelijkse fietstochten door de stad. Met een gewicht van slechts 165 gram voegt deze binnenband ook geen onnodig gewicht toe aan je fiets.

De Hutchinson Standard Binnenband Presta-stad 700x37/50C is een hoogwaardig product dat aan al je eisen voor een binnenband voldoet. Met zijn sterke rubberen constructie en lekbestendigheid is deze binnenband de perfecte keuze voor stedelijke fietsers. Of je nu pendelt naar het werk, boodschappen doet of gewoon geniet van een ritje door de stad, deze binnenband biedt de betrouwbaarheid en prestaties die je nodig hebt.

Over Hutchinson

Hutchinson is een gerenommeerd merk in de wielerwereld, met een geschiedenis die teruggaat tot de oprichting in 1853. Het merk, afkomstig uit Frankrijk, is al meer dan een eeuw aanwezig in de branche en is een pionier in de ontwikkeling van hoogwaardige banden en fietsproducten.

Innovatie is een fundamentele pijler in Hutchinson. Het merk is gespecialiseerd in het vervaardigen van hightech banden voor verschillende fietsdisciplines, zoals weg, berg en grind. Hun banden zijn ontworpen om uitstekende prestaties, grip en duurzaamheid te bieden, waardoor fietsers met vertrouwen alle soorten terrein en omstandigheden kunnen aanpakken.

Naast banden biedt Hutchinson ook een breed assortiment binnenbanden en accessoires voor fietsen, zoals kitten en patches. Het merk heeft het vertrouwen gewonnen van zowel professionele als amateurwielrenners, dankzij zijn toewijding aan kwaliteit, onderzoek en constante productontwikkeling.

Reviews Hutchinson Standard Binnenband Presta-stad 700x37/50C - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Hutchinson Standard Binnenband Presta-stad 700x37/50C - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten