Hutchinson Standard Binnenband Presta-stad 700x28/35C - Zwart

3-4 Werkdagen

Specificaties Hutchinson Standard Binnenband Presta-stad 700x28/35C - Zwart

  • Materiaal: rubber
  • Goede lekbestendigheid
  • Diameter: 700
  • Breedte: 28-35
  • Dikte: 9 mm
  • Ventielmaat: 48 mm
  • Ventieltype: Presta
  • Discipline: Stedelijk
  • Gewicht: 140g

Omschrijving

De Hutchinson standaard binnenband is een uitstekende keuze voor stadsfietsers die een betrouwbaar product nodig hebben. Gemaakt van duurzaam rubber, biedt deze binnenband goede lekbestendigheid en zorgt voor een veilige en comfortabele rit. Met een diameter van 700 mm en een breedte van 28-35 mm, past deze binnenband perfect bij de meeste stadsfietsen. Het ventiel van 48 mm en het Presta-ventieltype maken het gemakkelijk om de band op te blazen en op spanning te houden.

Voor stadsfietsers is de Hutchinson standaard binnenband een essentieel onderdeel van de fiets. Deze binnenband is ontworpen voor de discipline van stedelijk gebruik en biedt optimale prestaties op de weg. Het is licht in gewicht, wat betekent dat u geen extra last hoeft mee te dragen tijdens uw rit. Daarbij is het ook duurzaam en gaat het lange tijd mee zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over lekke banden.

De Hutchinson standaard binnenband is een geweldige optie voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare binnenband die geschikt is voor stedelijk gebruik. De binnenband is gemakkelijk op te blazen en past perfect bij de meeste stadsfietsen. Met een gewicht van slechts 140 gram, is het licht genoeg om mee te nemen op uw lange ritten en kunt u erop vertrouwen dat het u veilig naar uw bestemming brengt. Kies voor de Hutchinson standaard binnenband en geniet van een veilige en comfortabele rit op uw stadsfiets.

Over Hutchinson

Hutchinson is een gerenommeerd merk in de wielerwereld, met een geschiedenis die teruggaat tot de oprichting in 1853. Het merk, afkomstig uit Frankrijk, is al meer dan een eeuw aanwezig in de branche en is een pionier in de ontwikkeling van hoogwaardige banden en fietsproducten.

Innovatie is een fundamentele pijler in Hutchinson. Het merk is gespecialiseerd in het vervaardigen van hightech banden voor verschillende fietsdisciplines, zoals weg, berg en grind. Hun banden zijn ontworpen om uitstekende prestaties, grip en duurzaamheid te bieden, waardoor fietsers met vertrouwen alle soorten terrein en omstandigheden kunnen aanpakken.

Naast banden biedt Hutchinson ook een breed assortiment binnenbanden en accessoires voor fietsen, zoals kitten en patches. Het merk heeft het vertrouwen gewonnen van zowel professionele als amateurwielrenners, dankzij zijn toewijding aan kwaliteit, onderzoek en constante productontwikkeling.

Reviews Hutchinson Standard Binnenband Presta-stad 700x28/35C - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Hutchinson Standard Binnenband Presta-stad 700x28/35C - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten