Hutchinson Standard Binnenband Presta 700x25/30C - Zwart

48-72hrs

Specificaties Hutchinson Standard Binnenband Presta 700x25/30C - Zwart

  • Materiaal: rubber
  • Goede lekbestendigheid
  • Diameter: 700
  • Breedte: 25-30
  • Dikte: 9 mm
  • Ventielmaat: 48 mm
  • Ventieltype: Presta
  • Discipline: Weg
  • Gewicht: 120g

Omschrijving

De Hutchinson Standard Binnenband Presta 700x25/30C - Zwart is een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar betrouwbaarheid en duurzaamheid. Deze binnenband is gemaakt van rubber, waardoor het een goede lekbestendigheid biedt. De diameter van de binnenband is 700 en de breedte varieert van 25 tot 30. Met een dikte van 9 mm is deze binnenband stevig en betrouwbaar.

De Hutchinson Standard Binnenband Presta 700x25/30C - Zwart is voorzien van een ventielmaat van 48 mm. Het ventieltype is Presta, wat ideaal is voor wegfietsen. Deze binnenband is speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van wegrenners. Met een gewicht van slechts 120 g is deze binnenband licht en zorgt voor een soepele rit. Als je op zoek bent naar een hoogwaardige binnenband die geschikt is voor de weg, is deze Hutchinson Standard Binnenband de perfecte keuze.

De Hutchinson Standard Binnenband Presta 700x25/30C - Zwart is een geweldige investering voor fietsers van alle niveaus. Of je nu een beginner bent die net begint met fietsen of een ervaren renner, deze binnenband biedt betrouwbaarheid en duurzaamheid. Met een goede lekbestendigheid ben je verzekerd van een zorgeloze rit. Kies voor de Hutchinson Standard Binnenband Presta 700x25/30C - Zwart en geniet van een soepele en comfortabele fietservaring.

Over Hutchinson

Hutchinson is een gerenommeerd merk in de wielerwereld, met een geschiedenis die teruggaat tot de oprichting in 1853. Het merk, afkomstig uit Frankrijk, is al meer dan een eeuw aanwezig in de branche en is een pionier in de ontwikkeling van hoogwaardige banden en fietsproducten.

Innovatie is een fundamentele pijler in Hutchinson. Het merk is gespecialiseerd in het vervaardigen van hightech banden voor verschillende fietsdisciplines, zoals weg, berg en grind. Hun banden zijn ontworpen om uitstekende prestaties, grip en duurzaamheid te bieden, waardoor fietsers met vertrouwen alle soorten terrein en omstandigheden kunnen aanpakken.

Naast banden biedt Hutchinson ook een breed assortiment binnenbanden en accessoires voor fietsen, zoals kitten en patches. Het merk heeft het vertrouwen gewonnen van zowel professionele als amateurwielrenners, dankzij zijn toewijding aan kwaliteit, onderzoek en constante productontwikkeling.

Reviews Hutchinson Standard Binnenband Presta 700x25/30C - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Hutchinson Standard Binnenband Presta 700x25/30C - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten