Hutchinson Standard Binnenband Presta 700x20-25-60mm - Zwart

48-72hrs

Specificaties Hutchinson Standard Binnenband Presta 700x20-25-60mm - Zwart

  • Materiaal: rubber
  • Goede lekbestendigheid
  • Diameter: 700
  • Breedte: 20-25
  • Dikte: 9 mm
  • Ventielmaat: 60 mm
  • Ventieltype: Presta
  • Discipline: Weg
  • Gewicht: 100 g

Omschrijving

De Hutchinson Standard Binnenband Presta 700x20-25-60mm in het zwart is gemaakt van rubber en heeft een goede lekbestendigheid. Deze binnenband heeft een diameter van 700 en een breedte van 20-25. De dikte van de binnenband is 9 mm en het ventiel heeft een maat van 60 mm. Het ventieltype is Presta en deze binnenband is speciaal ontworpen voor gebruik op de weg. Met een gewicht van slechts 100 gram is deze binnenband licht maar toch duurzaam.

De Hutchinson Standard Binnenband Presta 700x20-25-60mm is ideaal voor fietsers die regelmatig op de weg rijden. Het ventiel van 60 mm zorgt voor gemakkelijk oppompen en de goede lekbestendigheid zorgt voor een zorgeloze rit. De dunne diameter van 9 mm zorgt voor een soepele en comfortabele rit, terwijl het rubberen materiaal van hoge kwaliteit zorgt voor duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Of je nu een professionele wielrenner bent of gewoon graag fietst, de Hutchinson Standard Binnenband Presta 700x20-25-60mm is een uitstekende keuze. Met zijn lichte gewicht en hoogwaardige constructie biedt deze binnenband een fantastische balans tussen prestaties en duurzaamheid. Dus kies voor de Hutchinson Standard Binnenband Presta 700x20-25-60mm en geniet van een comfortabele en betrouwbare rit op de weg.

Over Hutchinson

Hutchinson is een gerenommeerd merk in de wielerwereld, met een geschiedenis die teruggaat tot de oprichting in 1853. Het merk, afkomstig uit Frankrijk, is al meer dan een eeuw aanwezig in de branche en is een pionier in de ontwikkeling van hoogwaardige banden en fietsproducten.

Innovatie is een fundamentele pijler in Hutchinson. Het merk is gespecialiseerd in het vervaardigen van hightech banden voor verschillende fietsdisciplines, zoals weg, berg en grind. Hun banden zijn ontworpen om uitstekende prestaties, grip en duurzaamheid te bieden, waardoor fietsers met vertrouwen alle soorten terrein en omstandigheden kunnen aanpakken.

Naast banden biedt Hutchinson ook een breed assortiment binnenbanden en accessoires voor fietsen, zoals kitten en patches. Het merk heeft het vertrouwen gewonnen van zowel professionele als amateurwielrenners, dankzij zijn toewijding aan kwaliteit, onderzoek en constante productontwikkeling.

Reviews Hutchinson Standard Binnenband Presta 700x20-25-60mm - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Hutchinson Standard Binnenband Presta 700x20-25-60mm - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten