Hutchinson Protect Air Zelfherstellend binnenband Presta 700C - Zwart

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Hutchinson Protect Air Zelfherstellend binnenband Presta 700C - Zwart

  • Materiaal: rubber
  • Goede lekbestendigheid
  • Geïntegreerde antilekvloeistof dicht gaten af
  • Diameter: 28"700
  • Breedte: 28-35
  • Dikte: 9 mm
  • Ventielmaat: 48 mm
  • Ventieltype: Presta
  • Discipline: stad
  • Gewicht: 208 g

Omschrijving

De Hutchinson Protect Air Zelfherstellend binnenband is gemaakt van rubber en heeft een uitstekende lekbestendigheid. De geïntegreerde antilekvloeistof zorgt ervoor dat gaten in de band automatisch worden afgedicht. Met een diameter van 28"700 en een breedte van 28-35 is deze binnenband geschikt voor stadsfietsen.

De dikte van de band is 9 mm en de ventielmaat is 48 mm. Het ventieltype is Presta, wat zorgt voor een goede luchtdichtheid. Deze binnenband is perfect voor dagelijks gebruik in de stad en weegt slechts 208 g, waardoor hij niet zwaar aanvoelt tijdens het fietsen.

Met de Hutchinson Protect Air binnenband kun je zonder zorgen door de stad fietsen, wetende dat deze band zelfherstellend is en bestand is tegen lekken. Dankzij de hoogwaardige materialen en de innovatieve technologieën van Hutchinson ben je verzekerd van kwaliteit en duurzaamheid. Kies voor gemak en betrouwbaarheid met deze zwarte binnenband van Hutchinson.

Over Hutchinson

Hutchinson is een gerenommeerd merk in de wielerwereld, met een geschiedenis die teruggaat tot de oprichting in 1853. Het merk, afkomstig uit Frankrijk, is al meer dan een eeuw aanwezig in de branche en is een pionier in de ontwikkeling van hoogwaardige banden en fietsproducten.

Innovatie is een fundamentele pijler in Hutchinson. Het merk is gespecialiseerd in het vervaardigen van hightech banden voor verschillende fietsdisciplines, zoals weg, berg en grind. Hun banden zijn ontworpen om uitstekende prestaties, grip en duurzaamheid te bieden, waardoor fietsers met vertrouwen alle soorten terrein en omstandigheden kunnen aanpakken.

Naast banden biedt Hutchinson ook een breed assortiment binnenbanden en accessoires voor fietsen, zoals kitten en patches. Het merk heeft het vertrouwen gewonnen van zowel professionele als amateurwielrenners, dankzij zijn toewijding aan kwaliteit, onderzoek en constante productontwikkeling.

Reviews Hutchinson Protect Air Zelfherstellend binnenband Presta 700C - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Hutchinson Protect Air Zelfherstellend binnenband Presta 700C - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten