Hutchinson Nitro 2 Vouwband 700x28 - Bronzen

3-4 Werkdagen

Specificaties Hutchinson Nitro 2 Vouwband 700x28 - Bronzen

  • Materiaal: rubber
  • Het loopvlakpatroon is concaaf
  • Rubbertechnologie: Monocompound
  • Geoptimaliseerde rubbercompound voor geweldige grip op asfalt
  • Bandentype: Tubetype
  • Discipline: Weg
  • Dikte: 1,6 mm
  • Afmeting: 700x28
  • 66 TPI
  • Gewicht: 350g

Omschrijving

De Hutchinson Nitro 2 Vouwband 700x28 - Bronzen is een uitstekende keuze voor wegfietsers die op zoek zijn naar een band met geweldige grip op asfalt. Het loopvlakpatroon is concaaf en gemaakt van Monocompound rubbertechnologie, wat ervoor zorgt dat er minder slijtage is en de grip op de weg behouden blijft. Daarnaast heeft deze band een dikte van 1,6 mm en een afmeting van 700x28.

Naast de geweldige grip op asfalt is de Hutchinson Nitro 2 Vouwband 700x28 - Bronzen ook geschikt voor tubetype banden en heeft hij een TPI van 66 waardoor de band soepel en flexibel blijft. Het gewicht van deze band is slechts 350g waardoor hij licht van gewicht is en het fietsen vergemakkelijkt. Als weg-georiënteerde band is het een ideale keuze voor wielrenners en dagelijkse fietsers.

Al met al is de Hutchinson Nitro 2 Vouwband 700x28 - Bronzen een betrouwbare band van hoge kwaliteit voor diegenen die op zoek zijn naar een goede grip op asfalt. Deze band heeft een concaaf loopvlakpatroon, is gemaakt van Monocompound rubbertechnologie, is geschikt voor tubetype banden, heeft een TPI van 66, weegt slechts 350g en is geschikt voor weg-fietsers. Kortom, een uitstekende keuze voor degenen die op zoek zijn naar een betrouwbare band van hoge kwaliteit.

Over Hutchinson

Hutchinson is een gerenommeerd merk in de wielerwereld, met een geschiedenis die teruggaat tot de oprichting in 1853. Het merk, afkomstig uit Frankrijk, is al meer dan een eeuw aanwezig in de branche en is een pionier in de ontwikkeling van hoogwaardige banden en fietsproducten.

Innovatie is een fundamentele pijler in Hutchinson. Het merk is gespecialiseerd in het vervaardigen van hightech banden voor verschillende fietsdisciplines, zoals weg, berg en grind. Hun banden zijn ontworpen om uitstekende prestaties, grip en duurzaamheid te bieden, waardoor fietsers met vertrouwen alle soorten terrein en omstandigheden kunnen aanpakken.

Naast banden biedt Hutchinson ook een breed assortiment binnenbanden en accessoires voor fietsen, zoals kitten en patches. Het merk heeft het vertrouwen gewonnen van zowel professionele als amateurwielrenners, dankzij zijn toewijding aan kwaliteit, onderzoek en constante productontwikkeling.

Reviews Hutchinson Nitro 2 Vouwband 700x28 - Bronzen

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Hutchinson Nitro 2 Vouwband 700x28 - Bronzen kochten, kochten ook

Recent bekeken producten