Hutchinson Intensive 2 Vouwband Zwart

€ 33,90 € 33,90
15 Reviews
100% of 100

Kies je maat, voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Hutchinson Intensive 2 Vouwband Zwart

  • Duurzame band / 6000km mogelijk.
  • De perfecte band voor een fixed gear wiel.
  • Thermoplastic reinforced compound verbetert tegen slijten en helpt de prestaties zonder afnemende grip.
  • Hardskin technologie toegevoegd aan de remranden verhoogt de weerstand van de band tegen perforaties en gaten zonder afbreuk te doen aan comfort of prestaties.
  • 127TPI casing, kevlar reinforced.
  • Kleur: Zwart.
  • ISO 622-23 o 622-25.
  • Maten: 700 x 23C (230gr) en 700 x 25C (240gr).

Omschrijving

De Hutchinson Intensive 2 Vouwband Zwart is een duurzame en betrouwbare band die tot maar liefst 6000 kilometer mee kan gaan. Deze band is de perfecte keuze voor iedereen die houdt van fixed gear wielrennen en op zoek is naar een band die prestaties levert zonder grip te verliezen.

Dankzij de thermoplastisch versterkte samenstelling is deze band bestand tegen slijtage en blijft de grip behouden, zelfs onder de meest uitdagende omstandigheden. De hardskin technologie, toegepast op de remranden, verbetert de weerstand van de band tegen gaten en perforaties zonder dat dit ten koste gaat van het comfort of de prestaties.

De Hutchinson Intensive 2 Vouwband Zwart heeft een 127 TPI casing en is versterkt met kevlar. Dit zorgt voor extra stabiliteit en duurzaamheid onderweg. Met een ISO 622-23 of 622-25 maatvoering en een gewicht van 230 of 240 gram is deze band verkrijgbaar in de kleur zwart.

Over Hutchinson

Hutchinson is een gerenommeerd merk in de wielerwereld, met een geschiedenis die teruggaat tot de oprichting in 1853. Het merk, afkomstig uit Frankrijk, is al meer dan een eeuw aanwezig in de branche en is een pionier in de ontwikkeling van hoogwaardige banden en fietsproducten.

Innovatie is een fundamentele pijler in Hutchinson. Het merk is gespecialiseerd in het vervaardigen van hightech banden voor verschillende fietsdisciplines, zoals weg, berg en grind. Hun banden zijn ontworpen om uitstekende prestaties, grip en duurzaamheid te bieden, waardoor fietsers met vertrouwen alle soorten terrein en omstandigheden kunnen aanpakken.

Naast banden biedt Hutchinson ook een breed assortiment binnenbanden en accessoires voor fietsen, zoals kitten en patches. Het merk heeft het vertrouwen gewonnen van zowel professionele als amateurwielrenners, dankzij zijn toewijding aan kwaliteit, onderzoek en constante productontwikkeling.

Reviews Hutchinson Intensive 2 Vouwband Zwart

5/5

100%

15 review(s)

5 Stars

15

4 Stars

0

3 Stars

0

2 Stars

0

1 Stars

0

Klanten die Hutchinson Intensive 2 Vouwband Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten