Hutchinson Air Light Binnenband Presta 700x20/25C - Zwart

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Hutchinson Air Light Binnenband Presta 700x20/25C - Zwart

  • Materiaal: rubber
  • Luchtlichttechnologie
  • Maximale lichtheid en hoge prestaties
  • Diameter: 700
  • Breedte: 20-25
  • Dikte: 7 mm
  • Ventielmaat: 60 mm
  • Ventieltype: Presta
  • Discipline: Weg
  • Gewicht: 81g

Omschrijving

Hutchinson Air Light Binnenband is een geweldige optie voor fietsers op zoek naar baanbrekende prestaties. Met de Luchtlifttechnologie is dit binnenband ongelooflijk lichtgewicht en biedt het maximale prestaties. De binnenband heeft een diameter van 700 en is geschikt voor breedtes tussen 20-25 mm. De dikkerubberen constructie heeft een dikte van 7 mm, wat zorgt voor duurzaamheid en efficiëntie tijdens het fietsen.

De Hutchinson Air Light Binnenband Presta 700x20/25C is perfect voor serieuze wegwielrenners. Het ventieltype is Presta en heeft een ventielmaat van 60mm. Het is vakkundig ontworpen om een strakke afdichting van de band te garanderen, waardoor luchtverlies tijdens het rijden voorkomen wordt. Ongeacht de snelheid of het terrein, deze binnenband biedt betrouwbare prestaties en is extreem duurzaam.

De Hutchinson Air Light Binnenband biedt fietsers een ongekende combinatie van lichtgewicht constructie, duurzaamheid en efficiëntie. Weggebruikers die op zoek zijn naar een binnenband die hen betrouwbare prestaties levert, hoeven niet verder te zoeken. Hutchinson heeft met de Air Light een product geleverd dat alle verwachtingen overtreft. Deze zwarte binnenband weegt slechts 81g, waardoor het een van de lichtste binnenbanden op de markt is.

Over Hutchinson

Hutchinson is een gerenommeerd merk in de wielerwereld, met een geschiedenis die teruggaat tot de oprichting in 1853. Het merk, afkomstig uit Frankrijk, is al meer dan een eeuw aanwezig in de branche en is een pionier in de ontwikkeling van hoogwaardige banden en fietsproducten.

Innovatie is een fundamentele pijler in Hutchinson. Het merk is gespecialiseerd in het vervaardigen van hightech banden voor verschillende fietsdisciplines, zoals weg, berg en grind. Hun banden zijn ontworpen om uitstekende prestaties, grip en duurzaamheid te bieden, waardoor fietsers met vertrouwen alle soorten terrein en omstandigheden kunnen aanpakken.

Naast banden biedt Hutchinson ook een breed assortiment binnenbanden en accessoires voor fietsen, zoals kitten en patches. Het merk heeft het vertrouwen gewonnen van zowel professionele als amateurwielrenners, dankzij zijn toewijding aan kwaliteit, onderzoek en constante productontwikkeling.

Reviews Hutchinson Air Light Binnenband Presta 700x20/25C - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Hutchinson Air Light Binnenband Presta 700x20/25C - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten