Hutchinson Air Light Binnenband Presta 700x20-25-48mm - Zwart

3-4 Werkdagen

Specificaties Hutchinson Air Light Binnenband Presta 700x20-25-48mm - Zwart

  • Materiaal: rubber
  • Luchtlichttechnologie
  • Maximale lichtheid en hoge prestaties
  • Diameter: 700
  • Breedte: 20-25
  • Dikte: 7 mm
  • Ventielmaat: 48 mm
  • Ventieltype: Presta
  • Discipline: Weg
  • Gewicht: 84g

Omschrijving

De Hutchinson Air Light Binnenband Presta 700x20-25-48mm is een hoogwaardige binnenband voor racefietsen. Gemaakt van rubber en voorzien van luchtlichttechnologie, biedt deze binnenband maximale lichtheid en hoge prestaties. Met een diameter van 700 en een breedte van 20-25 is hij geschikt voor de meeste racefietsbanden. De dikte van 7 mm zorgt voor duurzaamheid en betrouwbaarheid tijdens het rijden. Met een ventielmaat van 48 mm en het Presta-ventieltype is deze binnenband compatibel met de meeste ventielinzetten voor racefietsen. Ideaal voor wegfietssporten door zijn discipline en een gewicht van slechts 84g.

De Hutchinson Air Light Binnenband Presta 700x20-25-48mm is ontworpen om te voldoen aan de eisen van serieuze racefietsers. De luchtlichttechnologie zorgt voor een maximale lichtheid zonder concessies te doen aan de prestaties. Het rubberen materiaal zorgt voor duurzaamheid en betrouwbaarheid, zelfs tijdens intensief gebruik. Met een ventielmaat van 48 mm past deze binnenband op de meeste racefietswielsets. Het Presta-ventieltype is compatibel met de meeste ventielinzetten en zorgt voor een gemakkelijke inflatie.

Of je nu een amateur of een professional bent, de Hutchinson Air Light Binnenband Presta 700x20-25-48mm is een uitstekende keuze voor je racefiets. Met zijn discipline voor wegfietsen en een gewicht van slechts 84g, zorgt deze binnenband voor een optimale snelheid en wendbaarheid. De breedte van 20-25 maakt hem geschikt voor verschillende bandenmaten en de dikte van 7 mm zorgt voor duurzaamheid en betrouwbaarheid. Met zijn hoogwaardige constructie en uitstekende prestaties is deze binnenband een onmisbaar accessoire voor elke serieuze racefietser.

Over Hutchinson

Hutchinson is een gerenommeerd merk in de wielerwereld, met een geschiedenis die teruggaat tot de oprichting in 1853. Het merk, afkomstig uit Frankrijk, is al meer dan een eeuw aanwezig in de branche en is een pionier in de ontwikkeling van hoogwaardige banden en fietsproducten.

Innovatie is een fundamentele pijler in Hutchinson. Het merk is gespecialiseerd in het vervaardigen van hightech banden voor verschillende fietsdisciplines, zoals weg, berg en grind. Hun banden zijn ontworpen om uitstekende prestaties, grip en duurzaamheid te bieden, waardoor fietsers met vertrouwen alle soorten terrein en omstandigheden kunnen aanpakken.

Naast banden biedt Hutchinson ook een breed assortiment binnenbanden en accessoires voor fietsen, zoals kitten en patches. Het merk heeft het vertrouwen gewonnen van zowel professionele als amateurwielrenners, dankzij zijn toewijding aan kwaliteit, onderzoek en constante productontwikkeling.

Reviews Hutchinson Air Light Binnenband Presta 700x20-25-48mm - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Hutchinson Air Light Binnenband Presta 700x20-25-48mm - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten