H plus Son TB 14 Fixed Gear Wielset - Zwart

€ 365,00 € 299,00

Bespaar 18% (-€ 66,00)

Slechts één exemplaar op voorraad!

48-72hrs

Specificaties H plus Son TB 14 Fixed Gear Wielset - Zwart

  • 23mm diepe velg.
  • De bredere veld voegt stijfheid en weerstand toe. Het profiel lijkt op een tube.
  • G609 aluminium legering die 30% sterker is dan de 6061 aluminium legering gebruikt in standaard velgproductie.
  • Verbinding: gelast.
  • 12-622 (700c).
  • Velggewicht: 490 gr.
  • Verzegeldeg naven.

Omschrijving

TB14 is geïnspireerd op de klassieke esthetiek van velgen terug in de tijd toen stalen frames in alle wielerwedstrijden werden gebruikt. Met een 23 mm breed profiel wordt dit wiel steeds meer de industriestandaard voor concurrerende weg racen. Zeer resistent, hij is perfect voor modderige wegen of ongelijke straten. Het onberispelijke H+Son vakmanschap en onze onzichtbare gelaste velg joint wordt standaard meegeleverd.
Het is een professionele en elegante velg met een verzegelde naaf. De perfecte allround weg velg. Met 450 gram heeft deze velg bewezen licht gewicht te zijn, waarbij niets wordt afgedaan aan zijn sterkte, stijlfheid en stabiliteit.

De maat van dit wiel is 700c, wat betekent dat het compatibel is met alle roadbike wielen. Je kunt een 23, 25 of 28 band monteren en je hebt een 48mm-binnenband nodig. En het is zeer belangrijk om een velglint tussen de binennband en het wiel te monteren om lekken te voorkomen en verminderen.

Industriestandaard Verzegelde naaf H+Son vakmanschap Lichtgewicht

Over H+Son

Wielen voor race-, stads-, fixie- en singlespeed-fietsen - ze hebben overal modellen voor. H Plus Son is een exclusief merk wielen voor fietsen dat zich kenmerkt door het feit dat al hun modellen in eigen huis maken. Ze gebruiken zeer innovatieve technologieën en processen om hun eigen wielen te bouwen. Bovendien zijn ze de hoofdfabrikanten van wielen voor andere merken zoals BLB, Built of JB Importes, onder andere.

Ze zijn ook de belangrijkste fabrikanten van wielen voor andere merken zoals BLB, Built of JB Importes, onder andere.

Ze hebben 5 verschillende modellen: de Hydra, Archetype, Formation Face, SL42 en TB14, om aan de behoeften van stadsfietsers te voldoen.

Reviews H plus Son TB 14 Fixed Gear Wielset - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Wielsets

Klanten die H plus Son TB 14 Fixed Gear Wielset - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten