Houten Ophangen Muur Tom H.

€ 110,00 € 99,00

Bespaar 10% (-€ 11,00)

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Houten Ophangen Muur Tom H.

  • Geoliede afwerking.
  • Verantwoord verkregen hout.
  • Materiaal: Frans eiken gelijmd.
  • Maten: 30cm x 14cm x 15cm.
  • Capaciteit: 30 Kg.

Omschrijving

De Houten Ophangen Muur Tom H is een prachtige en duurzame oplossing voor het opbergen van je fiets. Het is gemaakt van verantwoord verkregen Frans eikenhout en heeft een geoliede afwerking. Dit zorgt voor een mooie en natuurlijke uitstraling die perfect past bij de stijl van je huis of appartement.

De afmetingen van de Houten Ophangen Muur Tom H zijn 30cm x 14cm x 15cm, waardoor het geschikt is voor de meeste fietsen. Het kan een gewicht tot 30 kg dragen, dus je hoeft je geen zorgen te maken over de veiligheid van je fiets. Het is ook gemakkelijk te installeren en wordt geleverd met alle benodigde bevestigingsmaterialen.

Als je op zoek bent naar een stijlvolle en duurzame manier om je fiets op te bergen, dan is de Houten Ophangen Muur Tom H de perfecte keuze. Het is niet alleen functioneel, maar ook een prachtige toevoeging aan je interieur.

Over Woodloops

Een Woodloops product is altijd uniek. Veranderingen in kleur, knoesten en naven zijn de natuurlijke kenmerken van het hout. Afwijkingen tussen de getoonde producten en de geleverde objecten zijn een teken van kwaliteit en getuigen van de natuurlijke oorsprong van de materialen en de natuurlijke groeiprocessen van bomen.

Ondanks de zorgvuldige selectie van het hout op basis van duurzaamheid, is hout is een levend materiaal dat zich aanpast aan de vochtigheid. Dat is de reden waarom producten van Woodloops helpen om een een goed binnenklimaat in je woonruimte te behouden.

Reviews Houten Ophangen Muur Tom H.

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Ophangen muur

Klanten die Houten Ophangen Muur Tom H. kochten, kochten ook

Recent bekeken producten