Houten Ophangen Muur George C.

€ 104,95 € 94,46

Bespaar 10% (-€ 10,49)

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Houten Ophangen Muur George C.

  • Geoliede afwerking.
  • Verantwoord verkregen hout.
  • Materiaal: Eik.
  • Maten: 34cm x 8.5cm x 12,5cm.

Omschrijving

De Houten Ophangen Muur George C. is een prachtige en duurzame oplossing om je fiets aan de muur op te hangen. Het is gemaakt van verantwoord verkregen eikenhout en heeft een geoliede afwerking. Dit zorgt niet alleen voor een mooie uitstraling, maar ook voor een langere levensduur van het product.

Met een afmeting van 34cm x 8.5cm x 12,5cm is deze ophangmuur geschikt voor de meeste fietsen. Het is gemakkelijk te monteren en biedt een veilige en stabiele oplossing om je fiets op te bergen. Bovendien bespaart het ruimte in je huis of garage en zorgt het voor een opgeruimde uitstraling.

Als je op zoek bent naar een stijlvolle en duurzame manier om je fiets op te bergen, dan is de Houten Ophangen Muur George C. een uitstekende keuze. Het is niet alleen functioneel, maar ook een mooie toevoeging aan je interieur.

Over Woodloops

Een Woodloops product is altijd uniek. Veranderingen in kleur, knoesten en naven zijn de natuurlijke kenmerken van het hout. Afwijkingen tussen de getoonde producten en de geleverde objecten zijn een teken van kwaliteit en getuigen van de natuurlijke oorsprong van de materialen en de natuurlijke groeiprocessen van bomen.

Ondanks de zorgvuldige selectie van het hout op basis van duurzaamheid, is hout is een levend materiaal dat zich aanpast aan de vochtigheid. Dat is de reden waarom producten van Woodloops helpen om een een goed binnenklimaat in je woonruimte te behouden.

Reviews Houten Ophangen Muur George C.

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Ophangsystemen

Klanten die Houten Ophangen Muur George C. kochten, kochten ook

Recent bekeken producten