Hornit Mini Voorlicht + Bel - Roze/Turkoois

€ 32,95 € 16,95

Bespaar 49% (-€ 16,00)

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Hornit Mini Voorlicht + Bel - Roze/Turkoois

  • Vleugels kunnen aan alle fietsen en scooters worden bevestigd
  • Witte veiligheidslampen (12 lumen)
  • Leuke groene lampjes (12 lumen)
  • 25 geluidseffecten
  • Remote trigger (u hoeft uw handen niet van het stuur te halen)
  • IP33 (weerbestendig)
  • 25 GELUIDEN: Fietsbel - Ole trompet - Raceauto's - Politiesirene - Motor - Laser - Helikopter - Brandweerwagen - Scheet - Toverspreuk - Vliegtuig - Toeter - Boer - Wolf - Haan - Leeuw - Olifant - Paard - Hornet - Magisch tapijt - Bomb Drop - Truck achteruit - Trein - Klaxon - Zapper.
  • Batterijen: 2 x AAA 24g
  • Gewicht: Hoorn 98 x 44 x 36 mm, 60 g / Trigger 355 x 20 x 9 mm, 10 g
  • Bescherming tegen opspattend water en vaste voorwerpen met een diameter groter dan 2,5 mm


Omschrijving

De Hornit Mini Voorlicht + Bel in het roze / turkoois is het ultieme licht- en geluidseffectaccessoire voor fietsen en scooters. Geladen met 25 verschillende geluiden en witte en groene lichten, zal de Hornit Mini je fantasie de vrije loop laten terwijl je veilig op de fiets blijft.

Het bevat een externe trigger die aan het stuur wordt bevestigd of waar u maar wilt, zodat u een andere plaats kunt kiezen voor de bel en het licht en een andere voor de trigger.

Over Hornit

HORNIT is opgericht door Ironman triatleet Tom de Pelet. Tom fietste 7 jaar naar zijn werk in Londen en zag een niche in de markt voor innovatieve fietsproducten. Toen het merk in 2012 werd gelanceerd, was het doel om baanbrekende accessoires te creëren die fietsen veiliger maakten zonder in te boeten aan stijl. Het eerste product dat werd gelanceerd was de dB140, de luidste fietstoeter ter wereld. Met de claxon kunnen rijders afgeleide bestuurders en voetgangers waarschuwen voor hun aanwezigheid, en het gestroomlijnde ontwerp zorgt ervoor dat hij naadloos kan worden geïntegreerd met elke fiets.

Sinds het succes van dit eerste product heeft het Hornit-team zich toegelegd op het vinden en ontwerpen van innovatieve, stijlvolle en leuke fietsproducten voor mensen van alle leeftijden. Van lichten en claxons tot opbergers voor fietsen en helmen, elk Hornit-product is gemaakt om het leven van fietsers op de een of andere manier te verbeteren.

Nu een gevestigd merk, heeft Hornit verschillende prijzen gewonnen en zijn producten worden verkocht in meer dan 40 landen over de hele wereld. Innovatie blijft het hart van Hornit en de passie van Tom wordt gedeeld door het hele team, dat ernaar streeft fietsproducten te maken die je rit transformeren.

Reviews Hornit Mini Voorlicht + Bel - Roze/Turkoois

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Achterlichten

Klanten die Hornit Mini Voorlicht + Bel - Roze/Turkoois kochten, kochten ook

Recent bekeken producten