Hornit Mini Voorlicht + Bel - Roze/Turkoois

€ 32,95 € 16,95

Bespaar 49% (-€ 16,00)

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Hornit Mini Voorlicht + Bel - Roze/Turkoois

  • Vleugels kunnen aan alle fietsen en scooters worden bevestigd
  • Witte veiligheidslampen (12 lumen)
  • Leuke groene lampjes (12 lumen)
  • 25 geluidseffecten
  • Remote trigger (u hoeft uw handen niet van het stuur te halen)
  • IP33 (weerbestendig)
  • 25 GELUIDEN: Fietsbel - Ole trompet - Raceauto's - Politiesirene - Motor - Laser - Helikopter - Brandweerwagen - Scheet - Toverspreuk - Vliegtuig - Toeter - Boer - Wolf - Haan - Leeuw - Olifant - Paard - Hornet - Magisch tapijt - Bomb Drop - Truck achteruit - Trein - Klaxon - Zapper.
  • Batterijen: 2 x AAA 24g
  • Gewicht: Hoorn 98 x 44 x 36 mm, 60 g / Trigger 355 x 20 x 9 mm, 10 g
  • Bescherming tegen opspattend water en vaste voorwerpen met een diameter groter dan 2,5 mm


Omschrijving

De Hornit Mini Voorlicht + Bel in roze/turkoois is een geweldige accessoire voor elke fiets of scooter. Het kan gemakkelijk worden bevestigd en biedt witte veiligheidslampen met een helderheid van 12 lumen en leuke groene lampjes. Maar dat is niet alles, deze mini voorlicht heeft ook 25 verschillende geluidseffecten, waaronder een fietsbel, politiesirene, toeter en zelfs een scheetgeluid. Met de remote trigger hoef je je handen niet van het stuur te halen om de geluiden af te spelen. De Hornit Mini Voorlicht + Bel is weerbestendig en biedt bescherming tegen opspattend water en vaste voorwerpen met een diameter groter dan 2,5 mm. De hoorn weegt 60 g en heeft een afmeting van 98 x 44 x 36 mm, terwijl de trigger 10 g weegt en een afmeting heeft van 355 x 20 x 9 mm. De batterijen zijn 2 x AAA 24g.

Met deze Hornit Mini Voorlicht + Bel in roze/turkoois ben je niet alleen veilig op de weg, maar kun je ook nog eens plezier hebben met de verschillende geluidseffecten. Het is een geweldige accessoire voor elke fietser of scooterrijder die op zoek is naar iets unieks en functioneels.

De Hornit Mini Voorlicht + Bel in roze/turkoois is een geweldige manier om je fiets of scooter op te vrolijken en tegelijkertijd veilig te blijven op de weg. Met de verschillende geluidseffecten en de remote trigger hoef je je handen niet van het stuur te halen om de geluiden af te spelen. Het is weerbestendig en biedt bescherming tegen opspattend water en vaste voorwerpen met een diameter groter dan 2,5 mm. De hoorn weegt 60 g en heeft een afmeting van 98 x 44 x 36 mm, terwijl de trigger 10 g weegt en een afmeting heeft van 355 x 20 x 9 mm. De batterijen zijn 2 x AAA 24g. Kortom, de Hornit Mini Voorlicht + Bel in roze/turkoois is een geweldige accessoire voor elke fietser of scooterrijder die op zoek is naar iets unieks en functioneels.

Over Hornit

HORNIT is opgericht door Ironman triatleet Tom de Pelet. Tom fietste 7 jaar naar zijn werk in Londen en zag een niche in de markt voor innovatieve fietsproducten. Toen het merk in 2012 werd gelanceerd, was het doel om baanbrekende accessoires te creëren die fietsen veiliger maakten zonder in te boeten aan stijl. Het eerste product dat werd gelanceerd was de dB140, de luidste fietstoeter ter wereld. Met de claxon kunnen rijders afgeleide bestuurders en voetgangers waarschuwen voor hun aanwezigheid, en het gestroomlijnde ontwerp zorgt ervoor dat hij naadloos kan worden geïntegreerd met elke fiets.

Sinds het succes van dit eerste product heeft het Hornit-team zich toegelegd op het vinden en ontwerpen van innovatieve, stijlvolle en leuke fietsproducten voor mensen van alle leeftijden. Van lichten en claxons tot opbergers voor fietsen en helmen, elk Hornit-product is gemaakt om het leven van fietsers op de een of andere manier te verbeteren.

Nu een gevestigd merk, heeft Hornit verschillende prijzen gewonnen en zijn producten worden verkocht in meer dan 40 landen over de hele wereld. Innovatie blijft het hart van Hornit en de passie van Tom wordt gedeeld door het hele team, dat ernaar streeft fietsproducten te maken die je rit transformeren.

Reviews Hornit Mini Voorlicht + Bel - Roze/Turkoois

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Hornit Mini Voorlicht + Bel - Roze/Turkoois kochten, kochten ook

Recent bekeken producten