Inbussleutel ParkTool AWS-8

€ 17,99 € 13,25

Bespaar 26% (-€ 4,74)

48-72hrs

Specificaties Inbussleutel ParkTool AWS-8

  • 4/5/6mm Sockets.
  • Materiaal: Staal.
  • Afgeschuinde tips voor een perfecte pasvorm.

Omschrijving

De Inbussleutel ParkTool AWS-8 is een onmisbaar gereedschap voor elke fietser. Met deze sleutel kun je gemakkelijk de bouten van je fiets los- en vastdraaien. De sleutel heeft drie verschillende maten sockets, namelijk 4, 5 en 6mm. Hierdoor kun je vrijwel alle bouten op je fiets aanpakken.

De sleutel is gemaakt van hoogwaardig staal en is daardoor zeer duurzaam. De afgeschuinde tips zorgen voor een perfecte pasvorm, waardoor je de bouten gemakkelijk kunt los- en vastdraaien zonder dat je het risico loopt dat de sleutel wegglijdt. Dit maakt het werken aan je fiets een stuk veiliger en efficiënter.

Of je nu een professionele fietser bent of gewoon af en toe je fiets wilt onderhouden, de Inbussleutel ParkTool AWS-8 is een onmisbaar gereedschap. Met deze sleutel kun je snel en gemakkelijk de bouten van je fiets aanpakken, waardoor je fiets altijd in topconditie blijft.

Over Park Tool

Parktool is een merk dat zich exclusief bezighoudt met het vervaardigen van fietsgereedschappen. Het merk maakt innovatieve producten van hoge kwaliteit en biedt daarbij een geweldige service. Parktool is opgericht in1963 in Minnesota en is bij uitstek het merk voor fietsmonteurs geworden. Het Amerikaanse bedrijf heeft in de loop van de jaren vorm gekregen door samen te werken met kleine fietsenwinkels. Hierdoor konden ze continue producten maken die perfect pasten bij de behoeften van de markt. Vandaag de dag blijft het Parktool team er hard aan werken om de beste producten en service te kunnen bieden aan alle fietsmonteurs, zowel professionals als amateurs.

Reviews Inbussleutel ParkTool AWS-8

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Inbussleutel ParkTool AWS-8 kochten, kochten ook

Recent bekeken producten