Inbussleutel ParkTool AWS-10

48-72hrs

Specificaties Inbussleutel ParkTool AWS-10

  • 4/5/6mm Sockets.
  • Materiaal: Steel.
  • Afgeschuinde tips voor een perfecte pasvorm.

Omschrijving

De Inbussleutel ParkTool AWS-10 is een handig gereedschap voor elke fietser. Met de 4/5/6mm sockets kun je gemakkelijk bouten en moeren los- en vastdraaien. Het materiaal van de sleutel is van hoge kwaliteit staal, waardoor het gereedschap lang meegaat en bestand is tegen slijtage.

Een ander voordeel van de Inbussleutel ParkTool AWS-10 is dat de tips afgeschuind zijn, waardoor ze perfect passen op de bouten en moeren. Dit zorgt voor een beter grip en voorkomt beschadiging van de bouten en moeren.

Of je nu een professionele fietser bent of gewoon af en toe je fiets repareert, de Inbussleutel ParkTool AWS-10 is een onmisbaar gereedschap. Het is compact, lichtgewicht en gemakkelijk mee te nemen in je fietstas of gereedschapskist.

Over Park Tool

Parktool is een merk dat zich exclusief bezighoudt met het vervaardigen van fietsgereedschappen. Het merk maakt innovatieve producten van hoge kwaliteit en biedt daarbij een geweldige service. Parktool is opgericht in1963 in Minnesota en is bij uitstek het merk voor fietsmonteurs geworden. Het Amerikaanse bedrijf heeft in de loop van de jaren vorm gekregen door samen te werken met kleine fietsenwinkels. Hierdoor konden ze continue producten maken die perfect pasten bij de behoeften van de markt. Vandaag de dag blijft het Parktool team er hard aan werken om de beste producten en service te kunnen bieden aan alle fietsmonteurs, zowel professionals als amateurs.

Reviews Inbussleutel ParkTool AWS-10

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Inbussleutel ParkTool AWS-10 kochten, kochten ook

Recent bekeken producten