Herschel Roy Plus Coin Portemonnee - Zwart

€ 29,95 € 23,96

Bespaar 20% (-€ 5,99)

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Herschel Roy Plus Coin Portemonnee - Zwart

  • Gestreepte stoffen voering
  • Meerdere pasjeshouders
  • Grote insteekvak voor briefgeld
  • Ingebouwde muntzakje met H.S.Co gemerkte metalen drukknopen
  • Afmetingen: H 9 cm (3.5") x B 11 cm (4.4") x D 2 cm (0.75")

Over Herschel Supply Co.

In het begin van 1900 maakte Peter Alexander Cormack, een vatenmaker van beroep, en zijn vrouw Annie de reis van Wick, Schotland, naar Canada. Het echtpaar vestigde zich in het kleine stadje van Herschel, waarvan de bevolking vandaag de dag wordt gerekend op 30 bewoners.

In 2009 opgericht door de broers Jamie en Lyndon Cormack, werd Herschel Supply Co genoemd naar. de naam van de stad waar drie generaties van de familie opgegroeid. Gevestigd in Vancouver, Canada, is Herschel Supply Co. een uitgebreid ontwerp gedreven merk van accessoires die hoogwaardige producten met een fijn oog voor detail produceert.

Gedreven om de reiziger met de perfecte dagelijkse tassen en accessoires te voorzien, is de Classic Collection van Herschel Supply zorgvuldig ontworpen vanaf de basis tot aan de details die helpen bij de dagelijkse ritten. Met tijdloze silhouetten geïnspireerd door de wereld om ons heen, roept elk stuk een beetje nostalgie op maar biedt het tegelijkertijd moderne functionaliteit. De Vans Classic Collection blijft tijdloos design herdefiniëren met behoud van een goed oog voor detail.

Andere producten van Lifestyle

Klanten die Herschel Roy Plus Coin Portemonnee - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten