Herschel Retreat Rugzak - Navy/Tan

€ 89,99 € 59,99

Bespaar 33% (-€ 30,00)

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Herschel Retreat Rugzak - Navy/Tan

  • Met een klassieke gesp aan de bovenkant, is de Retreat rugzak een uitgepuurde versie van de populaire Little America van Herschel Supply.
  • Kenmerkende gestreepte stof liner.
  • Volledig gewatteerde en fleece gevoerde 15" laptop compartiment.
  • Magnetische sluitingen met metalen pin clips.
  • Externe zak.
  • Voorgevormde schouderbanden.
  • Versterkte bodem.
  • Afmetingen: 43,2 cm; 30,5 cm; 14,5 cm = 19,5L.

Omschrijving

De Herschel Retreat Rugzak Navy/Tan is een tijdloze tas met een klassieke gesp aan de bovenkant. Deze uitgepuurde versie van de populaire Little America van Herschel Supply is perfect voor dagelijks gebruik en voor fietsers die op zoek zijn naar een comfortabele en praktische rugzak.

Een kenmerkende gestreepte stof liner en een volledig gewatteerd en fleece gevoerd 15" laptop compartiment bieden extra bescherming voor je spullen. Magnetische sluitingen met metalen pin clips maken het gemakkelijk om je rugzak te openen en te sluiten, terwijl een externe zak extra opbergruimte biedt.

Voorgevormde schouderbanden en een versterkte bodem zorgen voor extra comfort en duurzaamheid. Met afmetingen van 43,2 cm x 30,5 cm x 14,5 cm en een inhoud van 19,5L is deze Herschel Retreat Rugzak Navy/Tan de perfecte metgezel voor fietsers en dagelijkse avonturiers.

Over Herschel Supply Co.

In het begin van 1900 maakte Peter Alexander Cormack, een vatenmaker van beroep, en zijn vrouw Annie de reis van Wick, Schotland, naar Canada. Het echtpaar vestigde zich in het kleine stadje van Herschel, waarvan de bevolking vandaag de dag wordt gerekend op 30 bewoners.

In 2009 opgericht door de broers Jamie en Lyndon Cormack, werd Herschel Supply Co genoemd naar. de naam van de stad waar drie generaties van de familie opgegroeid. Gevestigd in Vancouver, Canada, is Herschel Supply Co. een uitgebreid ontwerp gedreven merk van accessoires die hoogwaardige producten met een fijn oog voor detail produceert.

Gedreven om de reiziger met de perfecte dagelijkse tassen en accessoires te voorzien, is de Classic Collection van Herschel Supply zorgvuldig ontworpen vanaf de basis tot aan de details die helpen bij de dagelijkse ritten. Met tijdloze silhouetten geïnspireerd door de wereld om ons heen, roept elk stuk een beetje nostalgie op maar biedt het tegelijkertijd moderne functionaliteit. De Vans Classic Collection blijft tijdloos design herdefiniëren met behoud van een goed oog voor detail.

Reviews Herschel Retreat Rugzak - Navy/Tan

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Fietsrugzakken

Klanten die Herschel Retreat Rugzak - Navy/Tan kochten, kochten ook

Recent bekeken producten