Herschel Retreat Rugzak - Black/Tan

€ 99,99 € 74,99

Bespaar 25% (-€ 25,00)

Slechts één exemplaar op voorraad!

48-72hrs

Specificaties Herschel Retreat Rugzak - Black/Tan

  • Met een klassieke gesp aan de bovenkant, is de Retreat rugzak een uitgepuurde versie van de populaire Little America van Herschel Supply.
  • Kenmerkende gestreepte stof liner.
  • Volledig gewatteerde en fleece gevoerde 15" laptop compartiment.
  • Magnetische sluitingen met metalen pin clips.
  • Externe zak.
  • Voorgevormde schouderbanden.
  • Versterkte bodem.
  • Afmetingen: 43,2 cm; 30,5 cm; 14,5 cm = 19,5L.

Omschrijving

De Herschel Retreat Rugzak is een tijdloos ontwerp en een gestroomlijnde editie van de populaire Little America. De rugzak is ontworpen om op te vallen door zijn klassieke gesp aan de bovenkant en de karakteristieke gestreepte stofvoering.

Met een volledig gewatteerde en fleece gevoerde 15" laptop compartiment biedt deze rugzak de perfecte oplossing voor bescherming van uw waardevolle spullen. De magnetische sluitingen met metalen pin clips zorgen voor een veilige en gemakkelijke toegang tot de inhoud, terwijl de externe zak extra opbergruimte biedt.

Door de voorgevormde schouderbanden en versterkte bodem is deze rugzak comfortabel in gebruik en duurzaam genoeg om dagelijks te worden gebruikt. Met een afmeting van 43,2 cm; 30,5 cm; 14,5 cm heeft de Herschel Retreat Rugzak een inhoud van 19,5L.

Laptop rugzak Trendy Modieus Gestroomlijnd

Over Herschel Supply Co.

In het begin van 1900 maakte Peter Alexander Cormack, een vatenmaker van beroep, en zijn vrouw Annie de reis van Wick, Schotland, naar Canada. Het echtpaar vestigde zich in het kleine stadje van Herschel, waarvan de bevolking vandaag de dag wordt gerekend op 30 bewoners.

In 2009 opgericht door de broers Jamie en Lyndon Cormack, werd Herschel Supply Co genoemd naar. de naam van de stad waar drie generaties van de familie opgegroeid. Gevestigd in Vancouver, Canada, is Herschel Supply Co. een uitgebreid ontwerp gedreven merk van accessoires die hoogwaardige producten met een fijn oog voor detail produceert.

Gedreven om de reiziger met de perfecte dagelijkse tassen en accessoires te voorzien, is de Classic Collection van Herschel Supply zorgvuldig ontworpen vanaf de basis tot aan de details die helpen bij de dagelijkse ritten. Met tijdloze silhouetten geïnspireerd door de wereld om ons heen, roept elk stuk een beetje nostalgie op maar biedt het tegelijkertijd moderne functionaliteit. De Vans Classic Collection blijft tijdloos design herdefiniëren met behoud van een goed oog voor detail.

Reviews Herschel Retreat Rugzak - Black/Tan

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Fietsrugzakken

Klanten die Herschel Retreat Rugzak - Black/Tan kochten, kochten ook

Recent bekeken producten