Herschel Charlie Pasjeshouder - Black

€ 19,99 € 14,99

Bespaar 25% (-€ 5,00)

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Herschel Charlie Pasjeshouder - Black

  • Gestreepte stoffen voering / RFID blocking layer
  • Meerdere pasjeshouders en grote boven-insteekvak
  • Afmetingen: H 7.5 cm (3") x B 10 cm (4")

Omschrijving

De Herschel Charlie portemonnee heeft een klassiek en compact design. Het product wordt geleverd met meerdere vakjes, zodat je je pasjes gemakkelijk kunt opbergen. Deze portemonnee is ideaal voor gebruik tijdens het fietsen. Hij neemt weinig ruimte in en past netjes in je broek- of borstzak. Je kunt kiezen uit allerlei hoge kwaliteit ontwerpen en kleuren.

Over Herschel Supply Co.

In het begin van 1900 maakte Peter Alexander Cormack, een vatenmaker van beroep, en zijn vrouw Annie de reis van Wick, Schotland, naar Canada. Het echtpaar vestigde zich in het kleine stadje van Herschel, waarvan de bevolking vandaag de dag wordt gerekend op 30 bewoners.

In 2009 opgericht door de broers Jamie en Lyndon Cormack, werd Herschel Supply Co genoemd naar. de naam van de stad waar drie generaties van de familie opgegroeid. Gevestigd in Vancouver, Canada, is Herschel Supply Co. een uitgebreid ontwerp gedreven merk van accessoires die hoogwaardige producten met een fijn oog voor detail produceert.

Gedreven om de reiziger met de perfecte dagelijkse tassen en accessoires te voorzien, is de Classic Collection van Herschel Supply zorgvuldig ontworpen vanaf de basis tot aan de details die helpen bij de dagelijkse ritten. Met tijdloze silhouetten geïnspireerd door de wereld om ons heen, roept elk stuk een beetje nostalgie op maar biedt het tegelijkertijd moderne functionaliteit. De Vans Classic Collection blijft tijdloos design herdefiniëren met behoud van een goed oog voor detail.

Reviews Herschel Charlie Pasjeshouder - Black

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Fietsrugzakken

Klanten die Herschel Charlie Pasjeshouder - Black kochten, kochten ook

Recent bekeken producten