Stickerkit Herringbone

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Stickerkit Herringbone

  • Fix your Bike is een stickerkit ontwerpen door Tagmi om je fiets te customizen. Meer vele grafische patronen om uit te kiezen, is er altijd een passend ontwerp voor jouw stijl.
  • Elke kit bevat 7 custom ontworpen grafische designs geprint op een special plymeric film. Dit materiaal is meer dan een simpele sticker, het is bestendig tegen water, uv straling en schuring en kan tot 5 jaar meegaan.
  • Met alleen een liniaal en mes kan iedereen Tagmi´s eenvoudige instructies volgen om de grafische sticker aan te brengen.
  • Om meerdere Fix your Bike kits te gebruiken of om de fiets in zijn originele staat terug te brengen, kun je makkelijk de sticker verwijderen. Je hebt alleen een föhn nodig en er zullen verder geen resten achterblijven.
  • Elk seizoen zal de bestaande collectie vervangen worden door een serie nieuwe grafische ontwerpen. Gemaakt in Italië.

Omschrijving

Stickerkit Herringbone is een geweldige manier om je fiets te customizen en uniek te maken. Dit product is ontworpen door Tagmi en biedt een scala aan grafische patronen om uit te kiezen, zodat je altijd een passend ontwerp kunt vinden dat bij jouw stijl past.

Elke Stickerkit bevat 7 aangepaste ontwerpen die zijn afgedrukt op een speciale plymische film. Dit materiaal is veel meer dan een eenvoudige sticker het is bestand tegen water, UV-straling en schuren en kan tot 5 jaar meegaan.

Het aanbrengen van de stickers is zeer eenvoudig dankzij de eenvoudige instructies van Tagmi. Met alleen een liniaal en mes kun je de sticker probleemloos op de fiets aanbrengen.

Als je meerdere Stickerkits wilt gebruiken of als je de fiets wilt terugbrengen naar de originele staat, is het verwijderen van de stickers een fluitje van een cent. Je hebt alleen een föhn nodig om eventuele resten te verwijderen. Houd er rekening mee dat de Stickykit ontworpen is in Italië en dat er elk seizoen nieuwe grafische ontwerpen beschikbaar zijn.

Reviews Stickerkit Herringbone

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Stickerkit Herringbone kochten, kochten ook

Recent bekeken producten