• MIPS

Giro Caden II MIPS Helm - Mat Zwart

€ 129,95 € 96,95

Bespaar 25% (-€ 33,00)

48-72hrs

Specificaties Giro Caden II MIPS Helm - Mat Zwart

  • MIPS-technologie: Multi-Directional Impact Protection System
  • Reflecterende details
  • Lock-Port voor fietsslot
  • Extra smalle Slimline banden
  • Naadloze TPU-vizier
  • ABS-schaal met EPS-voering
  • 11-opening Wind Tunnel-ventilatie die koele lucht rond het hoofd leidt en warme lucht afvoert
  • Passysteem: Roc Loc City

Omschrijving

De Giro Caden II MIPS Zwarte Helm valt op in stedelijke omgevingen door verbeterde bescherming te bieden dankzij het MIPS-veiligheidssysteem. Om ervoor te zorgen dat je fris blijft op weg naar je werk of een ontspannen koffieafspraak, beschikt de helm over het Wind-Tunnel ventilatiesysteem. Dit systeem leidt koele lucht rond je hoofd terwijl warme lucht kan ontsnappen, waardoor je te allen tijde comfortabel blijft. Het Roc-Loc City-systeem, met zijn met rubber beklede draaiknop voor hoofdomtrekverstelling en drie selecteerbare helmschaalhoogtes, zorgt voor een perfecte pasvorm. Bovendien voegen de zachte padding en slanke bandjes een extra laag van comfort toe.

De geïntegreerde Lock-Port is bijzonder praktisch tijdens je woon-werkverkeer, aangezien het een opening aan de achterkant van de helm heeft met voldoende ruimte voor een fietsslot. Hiermee kun je je helm eenvoudig samen met je fiets veiligstellen. Het naadloze vizier beschermt je zowel tegen de zon als tegen de regen, terwijl de reflecterende details je zichtbaarheid vergroten en extra veiligheid bieden in het stadsverkeer.

Over Giro

Giro komt uit een unieke plaats: Santa Cruz, Californië, waar de zee en de bergen elkaar kruisen.Sinds 1985, levert Giro kwaliteitsvolle licht gewicht helmen aan miljoen bestuurders, renners, skiërs, en snowboarders in de hele wereld. Giro is de keuze van vele kampioenen in mountain bike, cyclocross, triathlon en Iron Man wereldkampioenschappen.

Wetenschap en ziel lijken twee contrasterende ideëen, maar voor meer dan 30 jaar geeft Giro betekenis aan beide. Giro is een manier van denken. Het is een manier van naar de wereld te kijken. Een levenswijze en manier van ontwerpen voor de wereld waarin we leven. Het is een energie, een drive, een verplichting om onze ideëen te verwezenlijken. Een wil om onze wereld beter te maken. Sneller, mooier, leuker, cooler...

Reviews Giro Caden II MIPS Helm - Mat Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Giro Caden II MIPS Helm - Mat Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten