• MIPS

Giro Caden II MIPS Helm - Mat Grijs

€ 129,95 € 96,95

Bespaar 25% (-€ 33,00)

48-72hrs

Specificaties Giro Caden II MIPS Helm - Mat Grijs

  • MIPS-technologie: Multi-Directional Impact Protection System
  • Reflecterende details
  • Lock-Port voor fietsslot
  • Extra smalle Slimline banden
  • Naadloze TPU-vizier
  • ABS-schaal met EPS-voering
  • 11-opening Wind Tunnel-ventilatie die koele lucht rond het hoofd leidt en warme lucht afvoert
  • Passysteem: Roc Loc City

Omschrijving

De Giro Caden II MIPS-helm in Matte Gray kleur valt op in stedelijke omgevingen dankzij het MIPS-veiligheidssysteem, dat verbeterde bescherming biedt. Om comfort te garanderen tijdens je rit naar het werk of tijdens een ontspannen koffieafspraak, heeft deze helm het Wind-Tunnel-ventilatiesysteem. Dit systeem leidt frisse lucht rond je hoofd en laat hete lucht ontsnappen, waardoor je te allen tijde comfortabel blijft. Bovendien zorgt het Roc-Loc-City-systeem, met een rubberen aanpassingswiel voor de hoofdomtrek en drie selecteerbare hoogtes voor de helmschaal, voor een perfecte pasvorm. Bovendien voegen de zachte pads en smalle riemen van de helm een extra laag comfort toe.

De geïntegreerde Lock-Port is bijzonder handig voor je verplaatsingen, omdat deze een opening aan de achterkant van de helm heeft met voldoende ruimte om een fietsslot te beveiligen. Hiermee kun je zowel je helm als je fiets eenvoudig beveiligen. Het naadloze vizier beschermt je tegen de zon en regen, en de reflecterende details verbeteren je zichtbaarheid, wat zorgt voor meer veiligheid in het stadsverkeer.

Over Giro

Giro komt uit een unieke plaats: Santa Cruz, Californië, waar de zee en de bergen elkaar kruisen.Sinds 1985, levert Giro kwaliteitsvolle licht gewicht helmen aan miljoen bestuurders, renners, skiërs, en snowboarders in de hele wereld. Giro is de keuze van vele kampioenen in mountain bike, cyclocross, triathlon en Iron Man wereldkampioenschappen.

Wetenschap en ziel lijken twee contrasterende ideëen, maar voor meer dan 30 jaar geeft Giro betekenis aan beide. Giro is een manier van denken. Het is een manier van naar de wereld te kijken. Een levenswijze en manier van ontwerpen voor de wereld waarin we leven. Het is een energie, een drive, een verplichting om onze ideëen te verwezenlijken. Een wil om onze wereld beter te maken. Sneller, mooier, leuker, cooler...

Reviews Giro Caden II MIPS Helm - Mat Grijs

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Giro Caden II MIPS Helm - Mat Grijs kochten, kochten ook

Recent bekeken producten