Giro Caden II Helm - Mat Zwart

€ 99,95 € 74,95

Bespaar 25% (-€ 25,00)

48-72hrs

Specificaties Giro Caden II Helm - Mat Zwart

  • Reflecterende details
  • Lock-Port voor fietsslot
  • Extra smalle Slimline banden
  • Naadloze TPU-vizier
  • ABS-schaal met EPS-voering
  • 11-opening Wind Tunnel-ventilatie die koele lucht rond het hoofd leidt en warme lucht afvoert
  • Passysteem: Roc Loc City

Omschrijving

De Giro Caden II Matte Black Helm is de ideale keuze voor stadsfietsers die op zoek zijn naar de perfecte balans tussen stijl en veiligheid. Deze helm valt op door zijn aantrekkelijke matte zwarte afwerking en de talloze functies die de stedelijke fietservaring verbeteren.

Met zijn robuuste ABS-schaal met EPS-voering biedt deze helm uitzonderlijke bescherming bij vallen. Het Wind Tunnel-ventilatiesysteem, bestaande uit 11 strategisch geplaatste openingen, leidt frisse lucht rond je hoofd en voert warme lucht af, zodat je koel en comfortabel blijft tijdens je ritten. Het Roc Loc City-verstelsysteem zorgt voor een persoonlijke en veilige pasvorm, en de extra dunne Slimline riemen voegen een extra laag comfort toe zonder de veiligheid in gevaar te brengen. Bovendien beschermt het naadloze TPU-vizier je tegen de elementen en verbeteren de reflecterende details je zichtbaarheid in het stadsverkeer.

Het meest opvallende kenmerk van

Over Giro

Giro komt uit een unieke plaats: Santa Cruz, Californië, waar de zee en de bergen elkaar kruisen.Sinds 1985, levert Giro kwaliteitsvolle licht gewicht helmen aan miljoen bestuurders, renners, skiërs, en snowboarders in de hele wereld. Giro is de keuze van vele kampioenen in mountain bike, cyclocross, triathlon en Iron Man wereldkampioenschappen.

Wetenschap en ziel lijken twee contrasterende ideëen, maar voor meer dan 30 jaar geeft Giro betekenis aan beide. Giro is een manier van denken. Het is een manier van naar de wereld te kijken. Een levenswijze en manier van ontwerpen voor de wereld waarin we leven. Het is een energie, een drive, een verplichting om onze ideëen te verwezenlijken. Een wil om onze wereld beter te maken. Sneller, mooier, leuker, cooler...

Reviews Giro Caden II Helm - Mat Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Giro Caden II Helm - Mat Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten