Giro Caden II Helm - Mat Grijs

€ 99,95 € 74,95

Bespaar 25% (-€ 25,00)

48-72hrs

Specificaties Giro Caden II Helm - Mat Grijs

  • Reflecterende details
  • Lock-Port voor fietsslot
  • Extra smalle Slimline banden
  • Naadloze TPU-vizier
  • ABS-schaal met EPS-voering
  • 11-opening Wind Tunnel-ventilatie die koele lucht rond het hoofd leidt en warme lucht afvoert
  • Passysteem: Roc Loc City

Omschrijving

De Giro Caden II Matte Gray Helm is de perfecte keuze voor stadsfietsers die op zoek zijn naar stijl en veiligheid. Deze helm valt niet alleen op door zijn strakke Matte Gray kleur, maar zit boordevol functies die je stadsfietservaring verbeteren.

Met zijn ABS-schaal met EPS-voering biedt deze helm uitzonderlijke bescherming bij een val. Het Wind Tunnel-ventilatiesysteem met 11 openingen leidt koude lucht rond je hoofd en voert warme lucht af, waardoor je koel en comfortabel blijft tijdens je ritten. Het Roc Loc City-aanpassingssysteem zorgt voor een perfecte pasvorm, terwijl de extra dunne Slimline banden comfort toevoegen zonder de veiligheid in gevaar te brengen. Bovendien beschermt het naadloze TPU-vizier je tegen de elementen, en de reflecterende details verbeteren je zichtbaarheid in het stadsverkeer.

Het hoogtepunt van deze helm is zijn Lock-Port voor het fietsslot, waarmee je je helm eenvoudig samen met je fiets kunt beveiligen wanneer je stopt op je bestemming. De Giro Caden II Matte Gray Helm combineert stijl, veiligheid en praktisch nut, waardoor het een slimme keuze is voor elke stadsfietser.

Over Giro

Giro komt uit een unieke plaats: Santa Cruz, Californië, waar de zee en de bergen elkaar kruisen.Sinds 1985, levert Giro kwaliteitsvolle licht gewicht helmen aan miljoen bestuurders, renners, skiërs, en snowboarders in de hele wereld. Giro is de keuze van vele kampioenen in mountain bike, cyclocross, triathlon en Iron Man wereldkampioenschappen.

Wetenschap en ziel lijken twee contrasterende ideëen, maar voor meer dan 30 jaar geeft Giro betekenis aan beide. Giro is een manier van denken. Het is een manier van naar de wereld te kijken. Een levenswijze en manier van ontwerpen voor de wereld waarin we leven. Het is een energie, een drive, een verplichting om onze ideëen te verwezenlijken. Een wil om onze wereld beter te maken. Sneller, mooier, leuker, cooler...

Reviews Giro Caden II Helm - Mat Grijs

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Giro Caden II Helm - Mat Grijs kochten, kochten ook

Recent bekeken producten