Giro DND Handschoenen - Zwart Spark

€ 29,95 € 25,46

Bespaar 15% (-€ 4,49)

1 Review
100% of 100

3-4 Werkdagen

Specificaties Giro DND Handschoenen - Zwart Spark

Giro DND Handschoenen voor fietsers:

  • Super Fit™ ontwikkelde AX Suede™ palm.
  • Vochtafvoerende, 4-way stretch Lycra ™ stof.
  • Ademende en strech bovenkant.
  • Zeer absorberend microfiber duim-oppervlakte.
  • Speciale vingertop die met je smartphone touch screen werkt. Touchscreen Technology™.

Omschrijving

De Giro DND Zwart Spark Handschoenen onderscheiden zich als een uitstekende keuze voor fietsers die waarde hechten aan comfort en functionaliteit voor hun handen tijdens hun ritten. De handpalm, nauwkeurig ontworpen binnen het kader van de Super Fit™-technologie, biedt een uitzonderlijke grip en opmerkelijke duurzaamheid, waardoor ze de ideale keuze zijn voor wie op zoek is naar veerkrachtige en langdurige handschoenen.

De achterkant van deze handschoenen is ademend en elastisch, waardoor optimale ventilatie en comfort mogelijk zijn, zelfs op de warmste dagen. Bovendien zijn de handschoenen voorzien van touchscreen-gevoelige vingers, waardoor fietsers hun mobiele apparaten kunnen gebruiken zonder de handschoenen te hoeven verwijderen. Het is de moeite waard op te merken dat deze handschoenen in Italië worden vervaardigd, wat zorgt voor uitzonderlijke kwaliteit en nauwgezette aandacht voor detail.

Kortom, de Giro DND Handschoenen in het zwart zijn een uitstekende keuze voor fietsers die comfort, functionaliteit en duurzaamheid in hun handschoenen willen combineren. Met hun handpalm, nauwkeurig ontworpen binnen het kader van de Super Fit™-technologie, ademende en elastische achterkant en touchscreen-gevoelige vingers, vormen deze handschoenen de perfecte keuze voor elke fietser die hoogwaardige handschoenen voor zijn fietstochten wil hebben.

Over Giro

Giro komt uit een unieke plaats: Santa Cruz, Californië, waar de zee en de bergen elkaar kruisen.Sinds 1985, levert Giro kwaliteitsvolle licht gewicht helmen aan miljoen bestuurders, renners, skiërs, en snowboarders in de hele wereld. Giro is de keuze van vele kampioenen in mountain bike, cyclocross, triathlon en Iron Man wereldkampioenschappen.

Wetenschap en ziel lijken twee contrasterende ideëen, maar voor meer dan 30 jaar geeft Giro betekenis aan beide. Giro is een manier van denken. Het is een manier van naar de wereld te kijken. Een levenswijze en manier van ontwerpen voor de wereld waarin we leven. Het is een energie, een drive, een verplichting om onze ideëen te verwezenlijken. Een wil om onze wereld beter te maken. Sneller, mooier, leuker, cooler...

Reviews Giro DND Handschoenen - Zwart Spark

5/5

100%

1 review(s)

5 Stars

0

4 Stars

0

3 Stars

0

2 Stars

0

1 Stars

0

Klanten die Giro DND Handschoenen - Zwart Spark kochten, kochten ook

Recent bekeken producten