Giro DND Handschoenen - Zwart Hot Lab

€ 29,95 € 25,46

Bespaar 15% (-€ 4,49)

1 Review
100% of 100

48-72hrs

Specificaties Giro DND Handschoenen - Zwart Hot Lab

Giro DND Handschoenen voor fietsers:

  • Super Fit™ ontwikkelde AX Suede™ palm.
  • Vochtafvoerende, 4-way stretch Lycra ™ stof.
  • Ademende en strech bovenkant.
  • Zeer absorberend microfiber duim-oppervlakte.
  • Speciale vingertop die met je smartphone touch screen werkt. Touchscreen Technology™.

Omschrijving

De Giro DND Zwart Hot Lab Handschoenen zijn een uitstekende keuze voor fietsers die comfort en functionaliteit voor hun handen zoeken tijdens hun ritten. De geëngineerde AX Suede™ handpalm met Super Fit™ biedt uitzonderlijke grip en duurzaamheid, waardoor ze een ideale optie zijn voor degenen die op zoek zijn naar stevige en duurzame handschoenen.

De ademende en rekbare achterkant van de Giro DND-handschoenen zorgt voor uitstekende ventilatie en comfort op warme dagen, terwijl de speciale vingers die compatibel zijn met aanraakschermen fietsers in staat stellen hun mobiele apparaten te gebruiken zonder hun handschoenen uit te doen. Bovendien worden deze handschoenen in Italië gemaakt, wat zorgt voor uitzonderlijke kwaliteit en nauwgezette aandacht voor detail.

Samengevat, de zwarte Giro DND-handschoenen zijn een uitstekende keuze voor fietsers die comfort, functionaliteit en duurzaamheid zoeken in hun handschoenen. Met hun geëngineerde AX Suede™ handpalm, ademende en rekbare achterkant en vingers die compatibel zijn met aanraakschermen, zijn deze handschoenen een ideale optie voor elke fietser die hoogwaardige handschoenen zoekt voor hun ritten.

Over Giro

Giro komt uit een unieke plaats: Santa Cruz, Californië, waar de zee en de bergen elkaar kruisen.Sinds 1985, levert Giro kwaliteitsvolle licht gewicht helmen aan miljoen bestuurders, renners, skiërs, en snowboarders in de hele wereld. Giro is de keuze van vele kampioenen in mountain bike, cyclocross, triathlon en Iron Man wereldkampioenschappen.

Wetenschap en ziel lijken twee contrasterende ideëen, maar voor meer dan 30 jaar geeft Giro betekenis aan beide. Giro is een manier van denken. Het is een manier van naar de wereld te kijken. Een levenswijze en manier van ontwerpen voor de wereld waarin we leven. Het is een energie, een drive, een verplichting om onze ideëen te verwezenlijken. Een wil om onze wereld beter te maken. Sneller, mooier, leuker, cooler...

Reviews Giro DND Handschoenen - Zwart Hot Lab

5/5

100%

1 review(s)

5 Stars

0

4 Stars

0

3 Stars

0

2 Stars

0

1 Stars

0

Klanten die Giro DND Handschoenen - Zwart Hot Lab kochten, kochten ook

Recent bekeken producten