Giro DND Handschoenen - Lime Breakdown

€ 29,95 € 25,46

Bespaar 15% (-€ 4,49)

48-72hrs

Specificaties Giro DND Handschoenen - Lime Breakdown

Giro DND Handschoenen voor fietsers:

  • Super Fit™ ontwikkelde AX Suede™ palm.
  • Vochtafvoerende, 4-way stretch Lycra ™ stof.
  • Ademende en strech bovenkant.
  • Zeer absorberend microfiber duim-oppervlakte.
  • Speciale vingertop die met je smartphone touch screen werkt. Touchscreen Technology™.

Omschrijving

De Giro DND Handschoenen in lime en zwart zijn de perfecte keuze voor fietsers die op zoek zijn naar het beste in comfort en prestaties. Met een superieure pasvorm en geavanceerde technologie is dit paar handschoenen een absolute must-have voor elke fietser.

De AX Suede™ palm van de handschoenen zorgt voor een ongelooflijk gevoel en grip op het stuur. De vochtregulerende, 4-way stretch Lycra ™ stof voelt comfortabel en past goed om de handen. Bovendien biedt de ademende en rekbare bovenkant de nodige ventilatie om je handen droog en koel te houden tijdens warmere ritten.

De handschoenen hebben ook een zeer absorberend microfiber oppervlak op de duim, waardoor je gemakkelijk zweet of vuil van je gezicht kunt vegen zonder je handen te verwijderen. En voor extra gebruiksgemak heeft deze handschoen een speciale vingertop waarmee je je smartphone touch screen kunt bedienen, dankzij de innovatieve Touchscreen Technology™ perfect voor het gebruik van navigatie-apps of het bijhouden van je fietsgegevens tijdens het rijden.

Als je op zoek bent naar een hoogwaardige, functionele handschoen voor je volgende fietstocht, dan zijn deze Giro DND handschoenen absoluut het overwegen waard. Met geavanceerde functies en een stijlvol design bieden ze de perfecte balans tussen prestaties en comfort.

Over Giro

Giro komt uit een unieke plaats: Santa Cruz, Californië, waar de zee en de bergen elkaar kruisen.Sinds 1985, levert Giro kwaliteitsvolle licht gewicht helmen aan miljoen bestuurders, renners, skiërs, en snowboarders in de hele wereld. Giro is de keuze van vele kampioenen in mountain bike, cyclocross, triathlon en Iron Man wereldkampioenschappen.

Wetenschap en ziel lijken twee contrasterende ideëen, maar voor meer dan 30 jaar geeft Giro betekenis aan beide. Giro is een manier van denken. Het is een manier van naar de wereld te kijken. Een levenswijze en manier van ontwerpen voor de wereld waarin we leven. Het is een energie, een drive, een verplichting om onze ideëen te verwezenlijken. Een wil om onze wereld beter te maken. Sneller, mooier, leuker, cooler...

Reviews Giro DND Handschoenen - Lime Breakdown

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Giro DND Handschoenen - Lime Breakdown kochten, kochten ook

Recent bekeken producten