Halo Ridden Everywhere 625ml Fiets Bidon - Zwart

48-72hrs

Specificaties Halo Ridden Everywhere 625ml Fiets Bidon - Zwart

  • Materiaal: Plastic.
  • Inhoud: 625ml.
  • Klemopening.
  • Je kunt het in de vaatwasser wassen.
  • Purist Technology: Beschermt het interieur tegen slechte smaak, schimmel of vlekken.

Omschrijving

De Halo Ridden Everywhere 625ml Fiets Bidon Zwart is een handige en praktische bidon voor fietsers. De bidon is gemaakt van plastic en heeft een inhoud van 625ml. Dankzij de klemopening kun je de bidon gemakkelijk aan je fietsframe bevestigen, zodat je tijdens het fietsen altijd voldoende drinken bij de hand hebt.

Een groot voordeel van de Halo Ridden Everywhere 625ml Fiets Bidon Zwart is dat je hem gewoon in de vaatwasser kunt wassen. Zo blijft de bidon altijd hygiënisch en schoon. Bovendien is de bidon voorzien van Purist Technology, wat betekent dat het interieur beschermd wordt tegen slechte smaak, schimmel of vlekken. Zo blijft je drinken altijd lekker en fris.

Kortom, de Halo Ridden Everywhere 625ml Fiets Bidon Zwart is een onmisbare accessoire voor elke fietser. Dankzij de handige klemopening, het gemakkelijke onderhoud en de Purist Technology ben je altijd verzekerd van voldoende en lekker drinken tijdens je fietstochten.

Over Halo

Halo werd in 2000 opgericht met als missie het verbeteren van de huidige markt van fietscomponenten.

Bij Halo is 100% van de wielen handgemaakt, waardoor kwaliteit en aandacht voor detail gegarandeerd is. Het assortiment bevat vele soorten fietswielen, velgen, hubs, axle sets, clinchers en nog veel meer!

Reviews Halo Ridden Everywhere 625ml Fiets Bidon - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Halo Ridden Everywhere 625ml Fiets Bidon - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten