Halo Retro 109mm-141mm Snelspanners - Chrome

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Halo Retro 109mm-141mm Snelspanners - Chrome

  • Cr-Mo hengels
  • Handgrepen van verchroomd staal
  • Aluminium uiteinden
  • NIET geschikt voor gebruik met schijfremfietsen.
  • Voorkant: 109 mm; 4,8 mm dik
  • Achter: 141 mm; 4,8 mm dik
  • Gewicht: 133 g (paar)

Omschrijving

De Halo Retro 109mm-141mm Snelspanners Chrome zijn een must-have voor elke fietser die op zoek is naar een betrouwbare en stijlvolle manier om hun wielen vast te zetten. Deze snelspanners zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waaronder Cr-Mo hengels en handgrepen van verchroomd staal, die zorgen voor een stevige en duurzame constructie.

De aluminium uiteinden van de Halo Retro 109mm-141mm Snelspanners Chrome zorgen voor een lichtgewicht ontwerp, waardoor je fiets niet onnodig zwaar wordt. Het gewicht van het paar is slechts 133 g, wat betekent dat je geen extra gewicht hoeft mee te dragen tijdens het fietsen.

Het is belangrijk om op te merken dat deze snelspanners NIET geschikt zijn voor gebruik met schijfremfietsen. Ze zijn echter wel geschikt voor de meeste andere soorten fietsen. De voorkant van de snelspanner is 109 mm en 4,8 mm dik, terwijl de achterkant 141 mm en 4,8 mm dik is.

Al met al zijn de Halo Retro 109mm-141mm Snelspanners Chrome een uitstekende keuze voor elke fietser die op zoek is naar een betrouwbare en stijlvolle manier om hun wielen vast te zetten. Met hun hoogwaardige materialen en lichtgewicht ontwerp, zullen deze snelspanners je niet teleurstellen.

Over Halo

Halo werd in 2000 opgericht met als missie het verbeteren van de huidige markt van fietscomponenten.

Bij Halo is 100% van de wielen handgemaakt, waardoor kwaliteit en aandacht voor detail gegarandeerd is. Het assortiment bevat vele soorten fietswielen, velgen, hubs, axle sets, clinchers en nog veel meer!

Reviews Halo Retro 109mm-141mm Snelspanners - Chrome

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Fietswiel Accessoires

Klanten die Halo Retro 109mm-141mm Snelspanners - Chrome kochten, kochten ook

Recent bekeken producten