Halo Fix-T Afdekking voor vaste nave - Wit

48-72hrs

Specificaties Halo Fix-T Afdekking voor vaste nave - Wit

  • Beschermt blote draden
  • Lasergeëtst logo
  • Materiaal: Legering CNC
  • Onderwerp: 1.37x24Tpi

Omschrijving

Halo Fix-T Afdekking voor vaste nave in het wit is een handig accessoire voor elke fietser. Deze afdekking beschermt namelijk de blote draden van je fiets tegen vuil en beschadigingen. Zo blijft je fiets langer in goede staat en hoef je minder snel onderdelen te vervangen.

De afdekking is gemaakt van hoogwaardig materiaal, namelijk legering CNC. Dit zorgt voor een stevige en duurzame afdekking die lang meegaat. Bovendien is het logo van Halo lasergeëtst, wat zorgt voor een mooie en strakke uitstraling.

De afdekking heeft een onderwerp van 1.37x24Tpi en is daarmee geschikt voor de meeste vaste naven. Het is een eenvoudig te installeren accessoire dat je fiets net dat beetje extra bescherming biedt. Kortom, de Halo Fix-T Afdekking is een must-have voor elke fietser die zijn of haar fiets goed wil onderhouden.

Over Halo

Halo werd in 2000 opgericht met als missie het verbeteren van de huidige markt van fietscomponenten.

Bij Halo is 100% van de wielen handgemaakt, waardoor kwaliteit en aandacht voor detail gegarandeerd is. Het assortiment bevat vele soorten fietswielen, velgen, hubs, axle sets, clinchers en nog veel meer!

Reviews Halo Fix-T Afdekking voor vaste nave - Wit

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Halo Fix-T Afdekking voor vaste nave - Wit kochten, kochten ook

Recent bekeken producten