Gurpil Achternaaf 32 Gaats - Wit

Slechts één exemplaar op voorraad!

48-72hrs

Specificaties Gurpil Achternaaf 32 Gaats - Wit

  • Verzegeld patroonlager.
  • 32 gaten.
  • O.L.D. 120 mm.

Omschrijving

De Gurpil Achternaaf 32 Gaats Wit is een hoogwaardige achternaaf die speciaal is ontworpen voor fietsers die op zoek zijn naar betrouwbaarheid en duurzaamheid. Deze achternaaf is voorzien van afgedichte cartridge-lagers die zorgen voor een soepele en efficiënte werking, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden.

Met 32 gaten is deze achternaaf geschikt voor een breed scala aan fietswielen en biedt het de flexibiliteit die nodig is om aan de behoeften van verschillende fietsers te voldoen. De O.L.D. van 120mm zorgt voor een perfecte pasvorm op de meeste fietsen en biedt een stevige en stabiele basis voor het wiel.

De Gurpil Achternaaf 32 Gaats Wit is een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame achternaaf die hen in staat stelt om te genieten van een soepele en efficiënte rit. Of je nu een professionele fietser bent of gewoon op zoek bent naar een hoogwaardige achternaaf voor je fiets, deze achternaaf is de perfecte keuze.

Over Gurpil

Gevestigd in Deba, Guipúzcoa, en met een ervaring van meer dan 30 jaar in de wereld van de distributie van fietsonderdelen en dus met een diepgaande kennis van de markt, produceert Gurpil complete wielen en onderdelen voor elk type fiets.

Van chromen naven met een vintage look voor klassieke fietswielen tot tandwielen met 12 kronen voor mountainbikes, tot high-performance carbonwielen voor racefietsen.

Als je een fiets vanaf nul in elkaar zet, of als je een reserveonderdeel nodig hebt met een beperkte prijs maar met een contrasterende kwaliteit, dan is Gurpil uw beste optie.

Reviews Gurpil Achternaaf 32 Gaats - Wit

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Achternaven

Klanten die Gurpil Achternaaf 32 Gaats - Wit kochten, kochten ook

Recent bekeken producten