Gurpil Voornaaf 32 Gaats - Wit

3-4 Werkdagen

Specificaties Gurpil Voornaaf 32 Gaats - Wit

  • Verzegeld patroonlager.
  • 32 gaten.
  • O.L.D. 120 mm.

Omschrijving

De Gurpil Voornaaf 32 Gaats Wit is een hoogwaardige voornaaf die speciaal is ontworpen voor fietsliefhebbers die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame oplossing voor hun fiets. Deze voornaaf is voorzien van een afgedichte cartridge-lager, wat zorgt voor een soepele en efficiënte werking. Dit betekent dat je met deze voornaaf kunt genieten van een soepele en comfortabele rit, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over slijtage of onderhoud.

De Gurpil Voornaaf 32 Gaats Wit heeft 32 gaten, wat betekent dat hij geschikt is voor een breed scala aan fietsen en wielsets. Dit maakt hem een veelzijdige keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een voornaaf die past bij hun specifieke behoeften en eisen. Bovendien heeft deze voornaaf een O.L.D. van 120mm, wat betekent dat hij geschikt is voor de meeste fietsen en wielsets.

Al met al is de Gurpil Voornaaf 32 Gaats Wit een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een hoogwaardige en betrouwbare voornaaf. Met zijn afgedichte cartridge-lager, 32 gaten en O.L.D. van 120mm, biedt deze voornaaf een soepele en efficiënte werking, evenals een veelzijdige pasvorm voor een breed scala aan fietsen en wielsets.

Over Gurpil

Gevestigd in Deba, Guipúzcoa, en met een ervaring van meer dan 30 jaar in de wereld van de distributie van fietsonderdelen en dus met een diepgaande kennis van de markt, produceert Gurpil complete wielen en onderdelen voor elk type fiets.

Van chromen naven met een vintage look voor klassieke fietswielen tot tandwielen met 12 kronen voor mountainbikes, tot high-performance carbonwielen voor racefietsen.

Als je een fiets vanaf nul in elkaar zet, of als je een reserveonderdeel nodig hebt met een beperkte prijs maar met een contrasterende kwaliteit, dan is Gurpil uw beste optie.

Reviews Gurpil Voornaaf 32 Gaats - Wit

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Voornaven

Klanten die Gurpil Voornaaf 32 Gaats - Wit kochten, kochten ook

Recent bekeken producten