Courage Geborduurde Pet - Pastelblauw

48-72hrs

Specificaties Courage Geborduurde Pet - Pastelblauw

  • Materiaal: 100% dik katoen.
  • Gemaakt in: Portugal.
  • Met de hand geborduurd in: Parijs.
  • One size fits all.

Omschrijving

Dompel jezelf onder in de wereld van het wielrennen met de exclusieve Geborduurde Courage Pastelblauwe Pet, een kenmerkende creatie van de Courage Cycling Club die de passie voor twee wielen viert. Deze pet is essentieel voor wielerliefhebbers en maakt deel uit van de kleding- en fietsuitrustingslijn van de club.

Met uiterste zorg vervaardigd met een materiaal van 100% hoogwaardig katoen, garandeert deze pet niet alleen stijl maar ook comfort en duurzaamheid. Elke pet is een uniek kunstwerk, met de hand geborduurd in de stad Parijs, wat het een ambachtelijke en exclusieve uitstraling geeft die je verbondenheid met de wielercultuur benadrukt.

De pastelblauwe tint voegt niet alleen een onderscheidende stijl toe, maar weerspiegelt ook je gedurfde persoonlijkheid tijdens je fietstochten. De one-size-fits-all pet is zorgvuldig geproduceerd in Portugal, volgens strenge kwaliteitsnormen en met aandacht voor elk detail. Sluit je aan bij de spirit van Courage en neem deze unieke pet mee, waarbij Parijse elegantie wordt gecombineerd met praktisch nut voor echte wielerliefhebbers.

Reviews Courage Geborduurde Pet - Pastelblauw

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Courage Geborduurde Pet - Pastelblauw kochten, kochten ook

Recent bekeken producten