Giyo Ventieladapter Van motor naar fiets

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Giyo Ventieladapter Van motor naar fiets

  • Materiaal: aluminium
  • Presta/Schrader-compatibel

Omschrijving

De Giyo Ventieladapter Van motor naar fiets is een handig accessoire voor elke fietser. Deze adapter is gemaakt van hoogwaardig aluminium en is geschikt voor zowel Presta- als Schrader-ventielen. Hierdoor kun je gemakkelijk de banden van je fiets oppompen met behulp van een compressor of luchtpomp die is ontworpen voor gebruik met motorvoertuigen.

Deze ventieladapter is een must-have voor elke fietser die regelmatig lange afstanden aflegt of off-road rijdt. Het is een handig hulpmiddel om snel en gemakkelijk de banden van je fiets op te pompen, zonder dat je daarvoor een speciale fietspomp nodig hebt. Bovendien is de adapter compact en lichtgewicht, waardoor je hem gemakkelijk kunt meenemen in je fietstas of gereedschapskist.

Met de Giyo Ventieladapter Van motor naar fiets ben je altijd voorbereid op een lekke band of een lage bandenspanning. Het is een handig en praktisch accessoire dat niet mag ontbreken in de uitrusting van elke serieuze fietser. Bestel hem vandaag nog en profiteer van de voordelen van deze handige ventieladapter!

Reviews Giyo Ventieladapter Van motor naar fiets

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Ventilen

Klanten die Giyo Ventieladapter Van motor naar fiets kochten, kochten ook

Recent bekeken producten