Giro Rumble VR Fietsschoenen - Blauw

€ 89,00

Product beëindigd

Maak je geen zorgen, we hebben duizenden producten voor je!

U kunt vergelijkbare producten vinden door

Specificaties Giro Rumble VR Fietsschoenen - Blauw

Bovenwerk:

  • Hoge kwaliteit.
  • Ademend synthetisch en mesh.
  • Klassieke vetersluiting.


Zool:

  • Voorgevormd SPD-compatible shank met geoptimaliseerde cleat zone.
  • EVA mid-zool.
  • Vibram rubberen zool.


Voetbed:

  • EVA voetbed.


Gewicht:

  • 425 gram (maat 42).


Maat:

  • Voor fietsschoenen, raden we aan om een maat groter dan je normale schoenenmaat te kiezen.


VIBRAM®:

Vibram® is de wereldleider in hoogwaardige rubberzolen, met technisch geavanceerde samenstelling. Net zoals IdroGrip, is de plakkerige voorgevormde samenstelling speciaal ontwikkeld voor fietsen met platte pedalen in alle weersomstandigheden. Of Megagrip, een hoogwaardig plakkerige samenstelling met meer flexibiliteit en een kleine vermindering in wrijving vergeleken met IdoGrip. Alle Vibram® zolen zijn gemaakt meet drie doelstellingen: het beste prestatie te garanderen, het maximale comfort, en van duurzama kwaliteit.

Omschrijving

De Rumble VR fietsschoen combineert racefiets kenmerken, zoals te gebruiken met cliploze pedalen, met de grippige Vibram zool en het comfort van een lichte wandelschoen. Het beschikt over een soepele synthestisch en mesh bovenwerk, met een ingespoten shank wat helpt met het omzetten van kracht naar de pedalen. Het is een echte fietsschoen met de flexibiliteit die nodig is wanneer je wandelt op het pad.

Over Giro

Giro komt uit een unieke plaats: Santa Cruz, Californië, waar de zee en de bergen elkaar kruisen.Sinds 1985, levert Giro kwaliteitsvolle licht gewicht helmen aan miljoen bestuurders, renners, skiërs, en snowboarders in de hele wereld. Giro is de keuze van vele kampioenen in mountain bike, cyclocross, triathlon en Iron Man wereldkampioenschappen.

Wetenschap en ziel lijken twee contrasterende ideëen, maar voor meer dan 30 jaar geeft Giro betekenis aan beide. Giro is een manier van denken. Het is een manier van naar de wereld te kijken. Een levenswijze en manier van ontwerpen voor de wereld waarin we leven. Het is een energie, een drive, een verplichting om onze ideëen te verwezenlijken. Een wil om onze wereld beter te maken. Sneller, mooier, leuker, cooler...

Andere producten van Schoenen

Klanten die Giro Rumble VR Fietsschoenen - Blauw kochten, kochten ook

Recent bekeken producten